reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

to świetnie
kiedyś jak w vision express kupowałam soczeki kotaktowe to nie było moich więc za darmo dali mi innej firmy ale to tylko raz tak mi się zdarzyła raczej z takimi mam pecha i to jeszcze ja wychodzę jak zabłocki na mydle

reklama
witam
Kobietki czy to jest prawdopodobne ze w 31 tyg. ciazy by mi sie troszke brzusio obnizyl? ::) ogolnie u mnie samopoczucie Kiepskie.. bole zeber jak zwykle czuje je jakbym miala pozbijane do tego bole podbrzusza nie uciazliwe ale sa... :) jak tam wasze samopoczucia dawno mnie tu nie bylo wiec.. troche jestem do tylu ;D

ja fatalnie się czuję bolą mnie stawy i spojenie łonowe pobolewa mnie brzuszek tak jakby na dole mięśnie albo coś, generalnie im węcej się obijam tym gorzej niestety, czuję się jak dupa wołowa

wiecie, ja tez mam niezaciekawie. humor mi dopisuje, ale praktrycznie codziennie czuje brzuch, nei to ze mnei boli niemilosiernie, ale jak nie mam uczucia napecznienia, to mnie pobolewa...ech, uroki ;) a kiedys slyszalam ze ciaza nie boli ::)

taaa, uroki ;) mi ostatnio wszystko nawala - w nocy latam non stop do WC, dziś w nocy to juz była przesada - co 50minut, przez to zaspałam i spóxniłam się do pracy
boli mnie kręgosłup i biodro i cisnie brzuchol, nie mogę się schylić do przodu ani ukucnąć :(

osinka pisze:
taaa, uroki ;) mi ostatnio wszystko nawala - w nocy latam non stop do WC, dziś w nocy to juz była przesada - co 50minut, przez to zaspałam i spóxniłam się do pracy
boli mnie kręgosłup i biodro i cisnie brzuchol, nie mogę się schylić do przodu ani ukucnąć  :(

ja na szczescie nie sikam jak glupia..choc jak wypije cos po 20 to wastaje, chocby, przed snem byla w kibelku. moze sprobuj ograniczyc pice wieczornew, co??
ja mam w nocy bole stawow nog, nie fajnie zwarzywszy ze nie wolno spac na plecach :(

uiii niech nikt mi nie mowie ze ciaza to po prostu cos Wspanialego .. owszem ma rowniez swoje Uroki ..ale cos za duzo to ona ich nie ma .. Kobietki jeszcze troche musimy pocierpiec ja juz ledwo wytrzymuje ale jeszcze trzymam sie na nogach ...
Co bedzie podczas porodu?? To sa bole...wiec chyba nie mam na co teraz nazekac chociaz tak cierpi sie.. pozdrawiam ::)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry