reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

reklama
My prawie na ukończeniu remontu. Ciekawe, kiedy zapanuje nad bałaganem?? :-D

Karola u niani przechodzi samą siebie: szkoli 2,5 letniego Wiktora. Nie pozwala mu ruszać swoich zabawek, gryzie go, uczy sie bić :szok:

Słuchajcie, wstyd mi :zawstydzona/y:

do tego nie chce nic u nich jeść. To co zaniosę, wraca do domu z powrotem.

Dziś zaprowadziłam Lolę rano i nie wchodziłam do mieszkania niani. Stwierdziłam, że nie będę robić z nią tak, że będę uciekać, jak nie patrzy. Ona i ta wie, co ją "czeka", więc pożegnanie skracam do minimum...

Chyba tak. Kiedyś spotkałam się z mamą tego chłopca i powiedziała mi, że Wiktor to łobuz... :-D Wyrobi sie przy Karoli :-D

Ja dziś mam na ta mała Kozę nerwa, bo od kiedy wróciłyśmy do domu, ona wszystko robi na przekór... Cukierki (które ma do zabawy) wkłada z papierkami do buzi, patrząc mi w oczy... Jak jej mówię, żeby wyjęła je z buzi, ona tratuje to jak świetną zabawę i chichra się w głos :confused: Uduszę ją...

:-D:-D:-D:tak::tak::tak: Kinga nie duś kozy daj jej żyć :tak:
Kuba dzisiaj też z szelowskim uśmiechem na twrzy i z premedytacją wyłączał mi tv - czeakł aż usiade i cyk ...a mówili o meningo i pneumo więęęęc chciałam sobie obejrzeć ale on nie był zainteresowany :baffled:

moja glisda też ma dziś marudny dzień, wstała po 9, ale cały czas jojczyła i chciała na ręce, a ja dziś chciałam odrobić stos zaległości: prasowania furę, sprzątanie kuchni (syf totalny) i mycie podłóg

na szczęście usnęła po 14, więc ekspresem przeleciałam na szmacie po domu

najgorsze, że Agata sprzedała mi i Krzyśkowi przeziebienie:laugh2:leci mi ciurkiem z nosa
(chyba za świeże powietrze było u teściowej) ;-)

u nas dzisiaj szaro buro i zimno jak ch.... dosłownie pogoda jak byłby końec listopada bbbrrryyyy
siedze przed komp i jest mi zimno mi a nawet nie chce myśleć, że sezon grzewczy trzeba będzie rozpocząć bo mamy ogrzewanie na prąd a wiadomo z czym to się wiąże - z zawrotnymi rachunkami za prad

no i tzreba by nową garderobe nabyć dla synusia bo wszystki spodnie to rybaczki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry