reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

Sylwia z Ciebie naprawde jest twarda babka. ja do tej pory to bym juz dawno byla razem z mezem jakbysmy mieszkali oosobno... dlatego pomimo tego ze ja nie pracuje tylko siedze w domku i opiekuje sie Zuzia to i tak postanowilismy ze bedziemy razem poniewaz jestesmy rodzina. a czy to Polska czy Anglia to i tak jestem na utrzymaniu meza ;D i to nie stanowi roznicy
Glowa do gory. juz niedlugo bedziecie razem :) :)

reklama
Dziewuszki uszka do góry i będzie dobrze!!!!! :) :) O0

Ja ostatnio zdałam sobie sprawę że czas tak szybko -płynie już 4 lata po ślubie ,trzydziecha na karku i , i tak chociaż są jakieś osiągnięcia - wyczekana dzidzia, własne mieszkanko. Człowiek ma tyle powodów do dumy!! :)

A na co dzień cieszmy się małymi rzeczami! samopoczucie miejmy dobre dla naszych bobasów mężusiów

No to świetnie, Catherinka, bo bez twojego radosnego i optymistycznego podejścia do życia, smutno by było na BB :)

Pytia , Fionka
przytul.gif

suuuper!

ja dziś poszłam do H&M, wybrałam sobie bluzeczkę, odwiesiłam na chwilę, żeby poczekac na Rafała, a w tym czasie poszłam na sekundę do innego sklepu..... i jak wróciłam, to jej nie było, buuuuuuuuu

to wyjatkowy pech Kinga..

osinka
super że bedziesz dłużej z Agatą :)

i mnie na smutno wzięło rankiem..
nagromadziło sie rózności i pobeczałam sobie

teraz już OK

reklama
a mi jest smutno, nawet nie mam siły być zła...pawła nigdy nie ma, widzę się z nim raz, dwa razy w tygodniu po 2-3h i to przeważnie wtedy jak jagoda śpi, ja naprawdę rozumiem,że on pracuje po 8-12godzin i też jest mu ciężko, ale tego,że w wolnych chwilach leniuchuje sobie w łóżku a potem tłumaczy mi,że przecież on musi być wyspany nie....czy on nie pomyślał,że ja od ponad trzech miesięcy wyspałam się może 3 razy,że mam na głowie jagódkę, szkołę, sesję? gdyby nie moja mama i siostra nie wiem jakbym sobie poradziła.....
ja bardzo go kocham, w pierwszych tygodniach naprawdę wspaniale zajmował się małą, nie wiem co się stało,że tak radykalnie zmienił swoje nastawienie?
nawet jeśli już jest to on np nie wykąpie małej, bo uważa,że ja robię to lepiej, przez te nieobeności nie zna zwyczajów małej, ostatnio jagunia zaczęła płakać w jego ramionach,bo paweł nie zauważył,że była śpiąca(jak można tego nie zauważyć)i kołysał ją a ona tego nie lubi(ale skąd on mógł to wiedzieć jeśli ciągle go nie ma?)....
wyżaliłam się trochę mi lepiej...ja też mam ochotę na papierosa buuuuuuuuuuuuuuuuuu

Do góry