reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
maga-trzymaj się, jesteś bardzo dzielna!!! ja nie dałabym rady studiować i wychowywać dziecka, dlatego tyle czasu zwlekałam z macierzyństwem 
M
mamaoli
Gość
maga miewam podobnie 
Mój Michał pracuje na okrągło, jak juz jest w domu to chce odespać a ja tak czekam żeby mi troche pomógł
bywalo że się wsciekałam, zaciskalam zęby i użalałam sie nad sobą okropnie, że wszystko ponad moje siły..
ostatnio radzę sobie troche inaczej, po prostu wymuszam pewne rzeczy:
zanim wyjdzie do pracy daje mu Ole do kąpania i juz mam 15 minut
jak ja poloży wkładam mu Maksa do rąk bo woda w wanience juz przygotowana..
bawi sie z dziecmi chętnie ale czasem muszę mu jasno i wyraźnie powiedzieć żeby mi pomógł i np. przewinął Maksa albo poczytał OLi bo często sam sie nie domysli :
dzielna kobieta z Ciebie , maga trzymaj się cieplutko
co do palenia to... zdarzyło mi się
Mój Michał pracuje na okrągło, jak juz jest w domu to chce odespać a ja tak czekam żeby mi troche pomógł
bywalo że się wsciekałam, zaciskalam zęby i użalałam sie nad sobą okropnie, że wszystko ponad moje siły..
ostatnio radzę sobie troche inaczej, po prostu wymuszam pewne rzeczy:
zanim wyjdzie do pracy daje mu Ole do kąpania i juz mam 15 minut
jak ja poloży wkładam mu Maksa do rąk bo woda w wanience juz przygotowana..
bawi sie z dziecmi chętnie ale czasem muszę mu jasno i wyraźnie powiedzieć żeby mi pomógł i np. przewinął Maksa albo poczytał OLi bo często sam sie nie domysli :
dzielna kobieta z Ciebie , maga trzymaj się cieplutko
co do palenia to... zdarzyło mi się
sylwia532
Fanka BB :)
maga bo chyba wiekszosc facetow tak ma-sami niczego sie nie domysla,mysla ze przy takim maluszku nic robic nie trzeba.............ucha do gory
podziwam te ktore studjuja i maja 2 dzieci............podziwiam
a tak swoja droga to jestem ciekawa jak moj chlop sie synem bedzie zajmowal...............
dam znac
podziwam te ktore studjuja i maja 2 dzieci............podziwiam
a tak swoja droga to jestem ciekawa jak moj chlop sie synem bedzie zajmowal...............
dam znac
M
mamaoli
Gość
facetów trzeba troche na siłę albo podstępem czasem zmusic do pomocy 
sylwia, czekamy na sprawozdanie
podejrzewam że steskniony tatuś nie odda Ci Kacpra przez pierwsze dni ;D
sylwia, czekamy na sprawozdanie
podejrzewam że steskniony tatuś nie odda Ci Kacpra przez pierwsze dni ;D
M
mamaoli
Gość
bedzie dobrze 
podtykaj mu synka często do przewijania
a kiedy wyjeżdżasz?
podtykaj mu synka często do przewijania
a kiedy wyjeżdżasz?
karolkaz
Fanka BB :)
maga i mamaoli - jesteście super dzielne mamy a chłop jak to chłop nie domyśli się że trzeba czasem pomóc.
Mój Kuba jest bardzo pomocny. Wraca z pracy i bawi się z synkiem (też pracuje 12 godzin dziennie) w domu takie drobne przyziemne sprawy są załatwione -zmywanie , zakupy i znienawidzone przez mnie prasowanie. Jest bardzo kochany O0
A np. siostra Kuby ma małego dzieciaczka 1 rok i 8 miesięcy i teraz jest w drugiej ciąży a jej mężulek wyjeżdża sobie do Gdyni na Oppener Festival i zostawia ją samą w dużym domu na wsi z małym dzieciekm i na dodatek psem . To się nazywa wygoda!!!!
Mój Kuba jest bardzo pomocny. Wraca z pracy i bawi się z synkiem (też pracuje 12 godzin dziennie) w domu takie drobne przyziemne sprawy są załatwione -zmywanie , zakupy i znienawidzone przez mnie prasowanie. Jest bardzo kochany O0
A np. siostra Kuby ma małego dzieciaczka 1 rok i 8 miesięcy i teraz jest w drugiej ciąży a jej mężulek wyjeżdża sobie do Gdyni na Oppener Festival i zostawia ją samą w dużym domu na wsi z małym dzieciekm i na dodatek psem . To się nazywa wygoda!!!!
reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Osinka, ale super z tym urlopem!
Trochę Ci zazdroszczę 
Maga, Mamaoli, jesteście wielkie! Głowa do góry!
Karolkaz, no niezły ten mąż szwagierki...
Maga, Mamaoli, jesteście wielkie! Głowa do góry!
Karolkaz, no niezły ten mąż szwagierki...