reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jak samopoczucie, mamusiu?

maga a niewiedziałaś, że my nic nie robimy i całe dnie leżymy do góry brzuchem? ;)
Ładnie zdajesz egzaminy, Jagoda rośnie i rozwija się już niedługo będziesz miała wakacje (całe 3 miesiące...) więc...głowa do góry :)

reklama
maga-trzymaj się, jesteś bardzo dzielna!!! ja nie dałabym rady studiować i wychowywać dziecka, dlatego tyle czasu zwlekałam z macierzyństwem :)

maga miewam podobnie :(
Mój Michał pracuje na okrągło, jak juz jest w domu to chce odespać a ja tak czekam żeby mi troche pomógł
bywalo że się wsciekałam, zaciskalam zęby i użalałam sie nad sobą okropnie, że wszystko ponad moje siły..
ostatnio radzę sobie troche inaczej, po prostu wymuszam pewne rzeczy:
zanim wyjdzie do pracy daje mu Ole do kąpania i juz mam 15 minut
jak ja poloży wkładam mu Maksa do rąk bo woda w wanience juz przygotowana..
bawi sie z dziecmi chętnie ale czasem muszę mu jasno i wyraźnie powiedzieć żeby mi pomógł i np. przewinął Maksa albo poczytał OLi bo często sam sie nie domysli ::)

dzielna kobieta z Ciebie , maga trzymaj się cieplutko

co do palenia to... zdarzyło mi się

maga bo chyba wiekszosc facetow tak ma-sami niczego sie nie domysla,mysla ze przy takim maluszku nic robic nie trzeba.............ucha do gory
podziwam te ktore studjuja i maja 2 dzieci............podziwiam

a tak swoja droga to jestem ciekawa jak moj chlop sie synem bedzie zajmowal...............
dam znac

facetów trzeba troche na siłę albo podstępem czasem zmusic do pomocy ;)

sylwia, czekamy na sprawozdanie ;)
podejrzewam że steskniony tatuś nie odda Ci Kacpra przez pierwsze dni ;D

23 sierpienia
mialam tzrymac w tajemnicy bo jak zawsze sie wczesnij pochwale to cos szlak trafia ::)
mam nadzieje ze nie zapeszylam

maga i mamaoli - jesteście super dzielne mamy a chłop jak to chłop nie domyśli się że trzeba czasem pomóc.

Mój Kuba jest bardzo pomocny. Wraca z pracy i bawi się z synkiem (też pracuje 12 godzin dziennie) w domu takie drobne przyziemne sprawy są załatwione -zmywanie , zakupy i znienawidzone przez mnie prasowanie. Jest bardzo kochany O0

A np. siostra Kuby ma małego dzieciaczka 1 rok i 8 miesięcy i teraz jest w drugiej ciąży a jej mężulek wyjeżdża sobie do Gdyni na Oppener Festival i zostawia ją samą w dużym domu na wsi z małym dzieciekm i na dodatek psem . To się nazywa wygoda!!!! :(

reklama
Osinka, ale super z tym urlopem! :D Trochę Ci zazdroszczę :)

Maga, Mamaoli, jesteście wielkie! Głowa do góry!

Karolkaz, no niezły ten mąż szwagierki...

Do góry