karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
a moj misiu zaczal chodzic w chodziku:-) ale tylko do tylu
ciekawe kiedy rozkmini to ze mozna tez do przodu:-)
ciekawe kiedy rozkmini to ze mozna tez do przodu:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ciekawe kiedy rozkmini to ze mozna tez do przodu:-)A Antoś zakochał się w desce do prasowania w kolorowe latawce i stoi przy niej cały dzień;-)![]()

Z prasowaniem do "Ogórków..."może jeszcze ci poprasuje .... ups to nie ten wątek ;-)![]()
. Jak tylko zobaczy, że biorę gąbkę, zaraz mi ją wyrywa i "pije"
.Antoś natomiast uwielbia podczas kąpieli wysysać z gąbki wodę. Jak tylko zobaczy, że biorę gąbkę, zaraz mi ją wyrywa i "pije"
.

... tylko, że on mi wyrywa rękawcę z frotki do mycia i się do niej przysysa
.... jak myślisz MamoAntosia ... nic im po piciu tej wody z pianą nie będzie
????Na początku się bałam, ale on już tak od dłuższego czasu spija i nic mu nie jest. Myślę, że te kosmetyki dla niemowląt są robione w taki sposób, aby nie zaszkodzić maluszkom gdyby napiły się przez przypadek. Chociaż u nas to żaden przypadek... Mateusz też... tylko, że on mi wyrywa rękawcę z frotki do mycia i się do niej przysysa
.... jak myślisz MamoAntosia ... nic im po piciu tej wody z pianą nie będzie
????
. Bez "pijgąbki" kąpiel się nie liczy
.Antoś natomiast uwielbia podczas kąpieli wysysać z gąbki wodę. Jak tylko zobaczy, że biorę gąbkę, zaraz mi ją wyrywa i "pije"
.
jak leży na brzuchu to podnosi dupcie do góry, trzyma nogi prosto, ręce trzyma wzdłuż ciała jak Małysz i opiera się na głowie
i z boku to wygląda jak trójkąt 
:-);-). Chociaż u nas to żaden przypadek. Bez "pijgąbki" kąpiel się nie liczy
.
... no to niech te nasze dzieciaczki piją te swoje napoje z pianką ... byleby im się potem banieczkami nie odbijało 

;-)