reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

jak się bawia nasze dzieci

Tikuś mati jest taki słodziutki i taki zafascynowany tą pralką:-):-):-):-)
Nasza Klaudusia teżlubi patrzeć na pralkę pokazuje rączka jak sie kręci i "mówi" zit zit zit.A pewnego razu tata posadził ją na pralce jak wirowała i siedząc na nocniku podskakuje jak pralka wiruje:-p:laugh2:

reklama
Dziękujemy cioteczki kochane :-);-) ... przyznam, że ja sama też lałam widząc ten "taniec kobry" w wykonaniu Matiego :sorry::-D:-D.

Antenka ... pomysł wykorzystam :-D:-D;-)

a ja nie iwdzialam jeszcze Mateuszka :-(, w pracy blokada na filmiki, a w domu niemam czasu, musze dzis sie zmobilizowac i po poludniu obejrzec:tak:

Mati, jestes boski!!

moje dziecko tez kocha pralke, tylko ja mam sterowaną elektronicznie i on jednym paluchem ją przeprogramowuje albo włacza/wyłącza. a jak jest nie włączona, to otwiera pralke i wszystko wkłąda do bębna. a jak skończy się pranie i ja nie zdęże wyjąc, to on wyjmie je na podłogę:confused2:

niektóre zabawy i pomysły mojego dziecka

Elu, super zdjecia Filipek ma doskonale pomysly:-D, maly rozrabiaka;-) on po prostu lubi wspinaczki. sliczniutki jest

reklama
Do góry