Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
? Czy nie ma go bo ciąża, czy możliwe jest coś takiego, że jak Victor je znowu więcej piersi to ma to wpływ na brak
? Jak myślicie?moze to musi się wszystko uregulować dopiero... a ciąża nie wykluczonaW grudniu dostałam pierwszą @ od porodu, ale w tym miesiącu jeszcze jej nie mam. Czekam ponad miesiąc, a zawsze miałam regularne 28-29dniowe cykle. No i nie wiem co teraz? Czy nie ma go bo ciąża, czy możliwe jest coś takiego, że jak Victor je znowu więcej piersi to ma to wpływ na brak
? Jak myślicie?
W grudniu dostałam pierwszą @ od porodu, ale w tym miesiącu jeszcze jej nie mam. Czekam ponad miesiąc, a zawsze miałam regularne 28-29dniowe cykle. No i nie wiem co teraz? Czy nie ma go bo ciąża, czy możliwe jest coś takiego, że jak Victor je znowu więcej piersi to ma to wpływ na brak
? Jak myślicie?
. Dziękuje za odpowiedzi
. Następna ciąża to i tak nie byłby problem, bo planujemy zacząć starania w marcu, kwietniu, więc te dwa czy trzy miesiące różnicy to chyba nie problem
Poza tym byłabym w szoku, że raz bez zabezpieczenia wystarczył, ale z drugiej strony raz wystarczy