reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Jak się czujesz mamo?

reklama
Wczoraj nawtykałam się cebuli i czosnku, jak narazie czuję się zdecydowanie lepiej niż wczoraj. Katar jakby mniejszy i mogę wreszcie oddychać.

dzis bylam z szymkiem na kontroli u lekarza po tym szpitalu i przy okazji pokazalam moj palec no i decyzja padla napewno bedzie trzeba wyciac paznokiec ale pani doktor co to robi do konca miesiaca na urlopie wiec poczekam znajoma rodziny to moze zrobi mi to z uczuciem. dostalam masc antybiotykowa i samruje i mocze dalej w rywanolu jeszcze tydzien
dobija mnie nie bol tylko sam fakt ze znow to mam :angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

cholera cholera cholera jasna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wracam do życia po grypie żołądkowej, tak się cieszę, że już koniec i że nie zaraziłam dzieci:tak:Boże co to za paskudztwo było, nigdy w życiu taka chora nie byłam, żeby tylko leżeć i ani ręką ani nogą, aż się dziwię, że w łazience nie zamieszkałam u teściowej, bo tam na wyjeździe mnie dopadło. Najpierw złapało Artura, w sumie dzień po powrocie z Turcji, po kilku dniach złapała moja mama, a na koniec ja, choć nie wiadomo czy i po mnie jeszcze ktoś się nie rozchorował. Dobrze, że mnie to złapało u rodziców, bo przynajmniej miał się kto Wiki zająć. 4 dni na herbatce i kilku biszkoptach, nic innego nie mogłam w siegbie wmusić.Masakra:szok: Wczoraj z łakomstwa zjadłam maosolnego i żołądek wariacji dostał. Oj, oj chyba kleik sobie zrobię:-)

reklama
Do góry