reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

jak sobie radzic z dolegliwosciami Maluszków

Suri tez miala te "koki" i akurat ta szczepionke bardzo lekko zniosla - w UK jest obowiazkowa Elmaluszku, wiec sie upewnij, ze juz Amelka jej nie dostala:szok:;-):tak:

reklama
&%^$$#^**$%:angry::wściekła/y: Misiek zrobił dzisiaj już dwie rzadkie kupki (raczej mega kupy) i to zielonkawe:wściekła/y: nie wiem, czy to reakcja na antybiotyk, czy jaki czort:crazy: poczekam chyba do popołudnia i jak dalej tak będzie to śmigamy do lekarza, jak nie to jutro mamy kontrolę, więc może się czegoś dowiem:dry: a jak charczał, tak charczy nadal

Kachasku całkiem prawdopodobne że to reakcja na lekarstwa, Czarek oprócz rzadkich kup po antybiotykach miewał też wymioty. Życzymy Misiowi szybkiego wyzdrowienia :tak:

Kachasku-U nas zielone rzadkie qpy towarzyszylu ząbkowaniu:baffled:Okolo 3 dziennie.Ale zawsze warto sprawdzic u lekarza

mamy na dzisiejszym koncie już 3 rzadziochy (ostatnia skąpa w porównaniu do pozostałych), jutro spytam. a to że idzie ząb to możliwe, bo górne jedynki już dawno można wyczuć:tak: tyle, że do tej pory nie było takich objawów, a zęby są 4

anni nie, nic poza tym. i one są zielonkawe, zielone to były jak miał miesiąc. to dopiero był kolorek:szok:

Kachasku - :tak:aaa to moga - moga byc wlasnie zeby...tylko fakt dziwne jezeli wczesniej tak tego nie przechodzil.

Wydaje mi sie ze gdyby co innego,,,tfu tfu to mial by temperaturke:tak: i jakies inne "efekty uboczne" :sorry2:...Choc fakt pisalas, ze charczy... hmmm no to dziwne.

nio nic obserwuj go uwaznie ;-) i jak cos to do lekarza pedem:tak:

A u nas - podobne problemy - no nei dokonca. Tez lacze to z zebami. Choc pewnosci ni mom. :no::sorry2:

Suri od kilku dni miala lekko podwyzszona temp. Ignorowalam bo poza tym nic.
Wczoraj nagle dostala 39.00:szok: i ...i temperatura powyzej 38 sie utrzymywala przez dzisiejszy dzien. Poza temp - objawow np. grypowych brak. Jedno co to ma dosyc zaczerwienione w granicach cewki moczowej... Wiec, stawiam

a- zeby - choc nam wyszly wszystkie 8 :eek:(no 2 chyba tylko do polowy)
b- trzydniowka
c- jakies beee zakarzenie cewki moczowej:szok: - wolala bym nie!

noooo i .. w zwiazku z tym - Suri jest nie do zniesienia przez ostatnie dni. Uspac za Chiny jej sie nie udaje - dzis poswiecilam bez przesady 6 godzin swojego cennego czasu by jej zafundowac drzemki - ktore normalnie zajmuja mi nieco mniej (mam na mysli czas na uzeranie sie z malym terrorysta by poszedl spac). Az sobie z tego wszystkiego poklelam na czym swiat stoi. :angry:

Padam na pysk i jestem maga..mega zla. Mam nadzieje, ze szybko dojdzie do siebie - bo wykituje poprostu:-(

reklama
anni współczuję :-(, trzymam kciuki, żeby to nie było nic poważnego :no: trzymaj się kochana :tak:

kachasek jak Misiek? Zapomniałam Ci napisać, że Stasiek czasami takie zielonkawe rzadkie qpy robił jak zjadł jogurt na śniadanie a na obiad miał "zieloną zupę" (brokuły, cukinia, fasola i inne zielone warzywa).

Do góry