reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

jak sobie radzic z dolegliwosciami Maluszków

heeeheeehee ... jedna przespana noc wiosny nie czyni ... nie chc ę zapeszać ... ale u takich maluszków wszystko się zmienia .... niemniej jednak gratuluję

reklama
Macie wspaniałego Synka!!!
Wiemy wiemy dziękujemy, ale w domu mam sajgon, sama biore ranny prysznic na raty bo jak on sie obudzi o 6 to tak samo jak u ciebie do cyca co godzine i 19 czuje sie jakby wyssal ze mnei wszystkie sily życiowe:p ale taka noc to cenna sprawa:)

No to moja Madzia dziś mi taką niespodziankę zrobiła! Usnęła wczoraj po wielkich bojach coś koło 23.00 a obudziła się dziś ok. 6.30!!! Possała cyca, który mało nie pękł (prześcieradło do zmiany:tak:) i poszła spać dalej. I obudziła się o 9.45.

Dzisiaj dobra noc była! Widzę, że nie tylko Piotruś pospał :-)
Zasnął nam po kąpieli koło 20.15 i obudził się na jedzenie o 1.30. Potem spał do 6.30 :-) Czuję się jak nowonarodzona i mam energię by walczyć dalej ;-):-D
Szkoda tylko, że teraz ani oczka nie zmruży - no ale nie można mieć wszystkiego ;-)

Super dziewczyny, gratuluję kochanych maluszków :-D.
Karolinka zasypia mniej więcej o 20.30 i budzi się na pierwsze karmienie ok. 1.00 potem ok. 4.30 i potem to już ok. 7.30. Dla mnie rewelacja :tak:, nie jestem wcale niewyspana. Jest dużo lepiej niż w ostatnich miesiacach ciąży, kiedy miałam wrażenie, że przesypiam max. 4 godz. w nocy.

my od 4-5 dni od godz miedzy 22,23 a 1,2 w nocy sprzatamy
mala uspokaja sie przy odkurzaczu
sasiedzi pomyslą ze nienormalni
caly dzien nic nie robią
a w nocy odkurzaja:szok::szok::-D:-D

reklama
Do góry