reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

jak sobie radzic z dolegliwosciami Maluszków

agik kupuję właśnie takie. No i podaję odkąd qpkał kozimi bobkami - teraz już codzinnie idą 2-3 wielkie i normalne (sorki za szczegóły) :tak:

reklama
Emmila, włos mi się na głowie zjeżył - biedny Krzyś. Mam nadzieję, że już wszystko będzie w porządku :tak:

Dzagud, całuski dla Weroniki :-)

Kachasku, współczuję, oby szybko przeszło...:tak:

Acha - czyli moj nastepny zakup to sliwki - ale Esiu "wlasnie takie" znaczy dla doroslych czy jakie sdla dzieci - Sorki - ale fale mozgowe u mnie sa zatlumione dzis wyciem mojej corki...:shocked2:

witam.moze macie jakis skuteczny sposob na katar?bo moje sie juz wyczerpaly a z nosa ciagle cieknie.podaje sol fizjologiczna,olbas oil dla dzieci.

Paulina mogę polecić krople homeopatyczne Euphorbium firmy -Heel i smarowanie skrzydełek i pod noskiem maścią majerankową. A jak już długo trwa u was katar?

Anni
chodzi o śliwki suszone dla dzieci w słoiczkach.

mam pytanie wiem ze niebardzo o to moge zapytac na tym forum ale nie wiem za bardzo gdzie.jak mam zamiescic suwaczka w podpisie.bo mi cos nie wychodzi.z gory dzieki za odp

Paulina a z czym masz problem - ze stworzeniem suwaczka czy suwaczek już masz a nie wiesz jak go do podpisu wkleić?

reklama
Paulina- W watku "szafa malucha" Kotek przeslala mi link jak to sie robi wiec zajrzyj tam.Instrukcja jest naprawde bardzo dokladna

Do góry