reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

jak sobie radzic z dolegliwosciami Maluszków

Emmila kamień z serca mi spadł, ile się musiał Krzysio namęczyć, ale dobrze że już lepiej ;-).
Efilo kciuki zaciśniete, miejmy nadzieję ze na kaszlu się skończy ;-).

reklama
Ciężka noc przed nami.
Przyplątał się dodatkowo katarek i Zosia nie mogąc oddychac budzi się co 15 minut :-(

Emmila, fajowsko, że choróbsko zostawiło Krzysia w spokoju :tak:
Efilo, trzymam kciuki, żeby Zosi szybko przeszło :tak:. Duużo zdrówka Zosiu:tak:
Elmaluszek, u nas też było kiepsko z jedzeniem przy wyrzynaniu pierwszego ząbka, ale przeszło. Karolina wiła się nawet jak smarowałam jej dziąsełka żelem, nie mówiąc o piciu z butelki. Amelce teź pewnie przejdzie jak tylko ząbek się wykluje

Efilek trzymamy kciuki za Zosię i zyczymy szybkiego powortou do zdrowia :-)
Emilia :-D
Elmaluszek u nas nawey były spadki wagowe spodowane brakiem apetytu przez zęby.

Efilo - kciuki trzymane bardzo mocno... Tak mi Zosienki zal. Bidulka. Oby bylo dobrze.:tak:

Wiem, ze to nie za dobry moment, ale chce ci napisac ze zdjecie Zosi sliczne to nowe na dole - i jaki stroj piekny nio nio...

Emmila super, że jest poprawa:tak:
Efila, jak Zosia? Bidulka, mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej. Buziaki dla naszej małej mistrzyni "Małych odkrywców";-):-)

Nie mam niestety dobrych wieści :-:)-:)-:)-:)-(

Zosia dzisiaj obudziła się już 'lepsza'. Gorączka spadła, lekarstwa działają a tu masz Ci los. Zaczęła pochylać główkę. Coś mi się to nie podobało. Od razu miałam podejrzenie że coś z uszkiem jest nie tak. Sprawdziłam - chciałam jej dotknąć koło uszka a ona się nawet nie daje tam dotknąć :-( I od razu pochyla główkę. Dzwoniłam do lekarki bo się boję że to zapalenie ucha. Kazała jechać do szpitala na ostry dyżur laryngologiczny. Jedziemy jak tylko Zosia się obudzi :-(

reklama
Do góry