Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
agrafka a ty chcesz dalej karmić?? czy już całkiem chcesz zrezygnować z karmienia??
bo ja Igiego oduczyłam od cyca całkiem, poszłam spać do mojej mamy która spała z Igim a ja spałam obok w pokoju (dlatego u mamy bo mama w domu mieszka a ja w bloku wiec nie chciałam żeby Igor sąsiadów wszystkich stawiał w nocy na nogi) przez pierwsze 2 noce była masakra ale z nocy na noc jest lepiej![]()
u nas spanie bez zmian jedzenie w nocy tez ale dzis juz rpzechodze na 150ml 3 miarki ... pare dni i znow zmniejszam ... jak narazie nei widze zeby Paweł zwróćił uwage ze dostaje wodniste mleko![]()
(...) Czyli o co tu chodzi? SKoro młodej cyc niepotrzebny do zaśnięcia , to co głodna? Już się zakręciłam i całkiem tego nie kumam![]()
4 ale nic tam sie nie dzieje tymczasowo bo zagladam reguralnie :-) poza tym poprzednie nie przeszkadzaly jej w spaniu, plakala tylko jak juz byly w zasadzie na wierzchy i to moze jedna dwie noce ale dawalam ibuprofen i spala, a baczkow nie puszcza, zdarza sie to zreszta od dluzszego czasu z tym placzem, moze jej sie cos sni?????????? nie wiem....a ile juz ma zebow?
moze brzuszek? puszcza baczki?