reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

reklama
Madzioolka zdjęcia porobiłam (choć jeszcze nie wszystko poukładane jakbym chciała), ale już nie zgrywałam na kompa w nocy bo padnięta była - dziś wieczorem zamieszczę, choć kolory inaczej na żywo wyglądają niż w aparacie...

oglądam i oglądam te zdjęcia i na żadnym kolor ścian nie jest taki jak w rzeczywistości:baffled: oliwka (zgaszona) plus jaśniuteńki szary; w rzeczywistości o wiele lepiej wyglada (my zadowoleni z efektu:-p); nie patrzcie się na materac na dole łóżka, bo fotki trzaskałam jakoś około północy - nie wszystko jest idealne...
DSC_0324.jpgDSC_0304.jpgDSC_0322.jpgDSC_0321.jpgDSC_0303.jpgDSC_0332.jpg
na razie pokój 'goły', brakuje mu tego 'czegoś' i nad tym teraz pracuję p (plakat, zdjęcia itd) plus oczywiście zasłony, dywan, lampa ale wszystko w swoim czasie (fundusze:dry:); aha bok łóżka pomalowałam farbą tablicową:-)

Załączniki

• DSC_0324.jpg
    DSC_0324.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 96
  • DSC_0304.jpg
    DSC_0304.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 95
  • DSC_0322.jpg
    DSC_0322.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC_0321.jpg
    DSC_0321.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 94
  • DSC_0303.jpg
    DSC_0303.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 95
  • DSC_0332.jpg
    DSC_0332.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 93
Ostatnia edycja:
Martadelka - z bokiem łóżka kapitalny pomysł, naprawdę, ja bym też ten niebieski zamalowała :-p Jak Wam się sprawuje biedronkowy fotelik - widzieliśmy na sycylijskim bazarze coś w podobnym stylu - inny kształt - ale chyba trzeba by było w ręka brać do samolotu aby przewieźć.

też bym ten niebieski zamalowała! i napisała coś, może jakiś cytat o spaniu, nocy?
pralkę kartonową zostawiłabym koło akloryfera a kuchenkę plastikową postawiłabym tam gdzie stoi pralka na ostatnim zdjęciu.
Bardzo pozytywne zmiany! expedit mi się b. podoba u Was.

Ostatnia edycja:
maratdelka zdecydowanie expedit pasuje bardziej do pokoju dziecięcego! Powiedz mi - to łózko może byc piętrowe? W sensie jest opcja żeby spanie było i na górze i na dole? Fajne! I farba tablicowa - rewelacja. Też bym zamalowała niebieski:)
W ogóle samo rozłożenie mebli super. Dodatki jak się pojawią wszystko nabierze charakteru. Dla mnie te dodatki zawsze były najtrudniejsze, nie czuję tego do końća. Podoba mi się u kogoś ale jakos sama nie do końca potrafię tak wymyślić.
Wyobrażam sobie jak musisz być szczęśliwa WRESZCIE robiąc remont! A jak Emi zareagowała na zmiany?

reklama
martadelka to odstrzeliliście pokój Emi, pewnie zadowolona?
jak wykonczysz dodatkami to bedzie suuuper
świetny pomysł z farba tablicowa na łóżku, popieram dziewczyny ten niebieski tez bym zamalowała :tak:

Do góry