Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kurde dziewczyny trzecia nic juz nie spie... Mecze sie przeokropnie... Moze BB mnie ulula do snu ) asinka podoba mi sie twoja posciel. agatka ja mam takie koszyczki na pieluchy. W jednym trzymam pampersy, w drugim chusteczki a w trzecim reszte tzn pielegnacja u przybitniki roznego rodzaju. Dodam zdjecie, ale nie wiem czy sie otworzy, bo zrobione I dodane przez komorke
Asinka to takie ala wiklinowe kosze z pokrywą w różnych kolorach (u mnie widziałam akurat zielony, biskupi, brązowy, czerwony i turkus) i rozmiarach; ceny chyba od 19,90 do 39,90 zł. Szukałam już na allegro, ale nic takiego nie znalazłam. Koniecznie przejdź się do Pepco i zobacz...mi sie bardzo podobają i wydaja się praktyczne.
No właśnie ja wczoraj oglądałam na allegro takie wiklinowe kuferki zamykane. Ceny od 25 zł + przesyłka, ale tylko chyba w 3 kolorach: ciemny brąz, brąz i białe. To koniecznie przejdę się do Pepco. Dzięki za info :-)
Coś takiego znalazłam: http://allegro.pl/kosz-wiklinowy-na-drobiazgi-kuferek-223-1-i1584338083.html
Według mnie te pepcowe są ładniejsze Przede wszystkim kolorowe. No i mają dwie głębokości: jedne są płytsze, drugie wysokie. Myślę, że na pieluchy te niższe, a na kosmetyki wyższy.
Tusenfryd, mniej więcej o coś takiego mi chodzi, tylko bardziej o te prostokątne, bo chcę na pieluchy i jakieś kosmetyki. Ale potrzebuję z zamknięciem, bo nie chcę,żeby się tam kurzyło. Ale dzięki :-)