reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

Mgordon super zestaw.łóżeczko i ten koszyk to kołyska?? same wygodny dla Maluszka serwujesz;-)
Asinka ja mam dokladnie to łózeczko co pokazałas:-)wiec musze powiedziec,ze jestem z niego bardzo zadowlona;-)mam nadzieje,ze synus również będzie:-)

reklama
mgordon fajniutki pokoik i ten kosz fajny....

my mamy kołyskę wypożyczona, miałam kupić pościel, ale się zastanawiam czy jest sens wydawać ok 100zł tak na 2-3 miechy w zasadzie na ładny wygląd???..jakaś taką zwykłą też z kołyską dostałam, a w sumie będzie ciepło to sam kocyk i podusia mała się obędzie...

a my nadal w proszku kącikowym...wszystko stoi byle stało i jakoś weny i chęci brak...chyba nie czuje by to szybko było potrzebne...:no::no:

O, jak fajnie, że temat wrócił! :tak: Z chęcią pooglądam fotki pokoików/kącików Waszych dzieciaczków... zawsze jakieś fajne pomysły i inspiracje można podłapać.. zaraz postaram się też znaleźć jakieś zdjęcie Antosiowego pokoju...:tak:

O, znalazłam parę zdjęć :tak: Wprawdzie to sprzed jakichś 3 miesięcy, kiedy dokupiliśmy parę mebelków i urządziliśmy pokoik na gotowo... teraz już nie ma takiego porządku, bo Antkowi przybyło jakieś pół tony zabawek, które są wszędzie... :-D No, i łóżeczko już od dawna obniżone całkiem...
Mnie osobiście baaardzo podobają się takie pokoiki w stylu skandynawskim, jak np. u Tusenfryd, ale z tego co widzę, to Antkowi bardziej odpowiada takie kolorowe otoczenie.. cóż, to w końcu jego kąt :tak:
Pokoik Antkowy.jpgPokoik Antkowy (2).jpgPokoik Antkowy (3).jpgPokoik Antkowy (4).jpgPokoik Antkowy (5).jpg

Olga, JAK PIĘKNIE!!!! :-D Brak mi słów, żeby opisać, jak bardzo podoba mi się pokoik Antosia! :-) Zmieniłabym tylko kolor mebelków z białego na "drewniany" ;-) Ale ogólnie po prostu fantastycznie! :-)

reklama
Olga super:szok:Uwielbiam takie jasne i przejrzyste pomieszczenia i dałaś mi pomysł na kolor ścian w pokoju Emilki (niedługo Asi również) Jest tam taki dywan jak u Ciebie ściany więc ściany zrobie zielone jak Twój dywan:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry