reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

reklama
Kati mamy ten sam wzór pościeli, tylko w innej kolorystyce:-)a Mati jak dumnie pozuje:-D
mamoM - Leo też nie ma swojego pokoiku, mieszka z siostrą. Ale jak już coś docelowego, większego w G.kupimy, poszaleję:tak:
asinka - bombowy ta ściana tablicowa!!!

Ostatnia edycja:
Mamo M Mati nie ma swojego pokoju i go mieć nie bedzie chyba ze sie przeprowadzimy, to jest kącik w naszej sypialni a zabawowy ma nasz "salon"
Forever jutro za dnia zrobię :-)

U nas wreszcie planowany od 3 miesięcy pas tapety na jednej ścianie - całkiem fajnie wygląda. :tak:
Przy najbliższym weekendowym pobycie Młodej u Babci trzeba będzie uwiosennić pokój - kupiłam parę gazetów. :-p

Moja siostra niebawem spodziewa się maleństwa i jest właśnie na etapie zakupów dla maleństwa i takie śliczne rzeczy kupiła, że aż mi narobiła ochoty na zakupy dla mojej Oli i chyba zdecyduję się na nową pościel :)

:) pos_3czDmis.jpg

reklama
A ja właśnie dzisiaj kupiłam i bardzo mi się podoba że sprzedający ma komplety pościeli, które składają się z 2,3,6 elementów i można wybrać który się chce. Nam ochraniacz na łóżeczko już nie potrzebny (z resztą jeden mamy, którego już nie używamy) więc 2-elementowy komplet w zupełności wystarczy no i jest znacznie tańszy bo prawię o połowę.

Tutaj kupiłam: 2 -el.135x100 POŚCIEL DZIECIECA ŚLICZNE WZORY!!! (3039972960) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Na prawdę śliczne wzory :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry