Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale to chyba nie jest problem żeby jadł wtedy co wy. Co do wybrzydzania, to w tej metodzie właśnie chodzi o to, żeby nie gotować oddzielnie dla dziecka. Bardziej o to, żeby nie zmuszać - jak nie chce ziemniaków, to niech zje samo mięso itp. A udławić może się i 5-latek niestety...a ja to sobie przemyslalam i stwierdziłam ze to w naszym przypadku troche bez sensu bo maly nie je wtedy co my
a ma któras tą książkę w wersji elektronicznej?? chociaz mnie to nie do konca sie podoba podajesz dziecku iles produktow i samo sobie wybiera, dziecko powinno jesc na obiad to co jest a nie wybrzydzac, jak juz grzdyl bedzie starszy to zamierzam zeby jadl na obiad to samo co my, a nie osobno wszystko a jak niechce to nie, zglodnieje to wtedy zje
chociaz widze ze ona dopiero co sie ukazala w pl wersji jezykowej
czy bezzębne dziecie jest w stanie wszamac jakies jedzenie inne niz papka??? chyba musze troche wiecej o tym poczytac
ionka ty o tym pisałas ze twoja Ola tak robi
BLW. Wczesne, samodzielne jedzenie niemowląt < niemowlę | DZIECI SĄ WAŻNE
"profilaktyka alergii:
przy karmieniu łyżeczką dziecko nie ma okazji zbadania tego, co mu wkładamy do ust. Często, gdy dziecko odmawia spożycia czegoś, może po prostu być na ten składnik uczulone "
Forum jest tu Baby Led Weaning - Forum dyskusyjne | Gazeta.plblu podasz mi namiary na te forum.?