Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie ma chyba określonego czasu. Mam wrażenie ze to dzieci w JAKIŚ tylko sobie znany sposób postanawiają do nas przyjść, I to one wybierają odpowiedni czas. NA pierwszego malucha czekałam prawie 4 lata. A przy drugim tylko pomyślałam o powołaniu na świat i za chwilę były dwie wspaniale różowe kreseczki.

Nie ma chyba określonego czasu. Mam wrażenie ze to dzieci w JAKIŚ tylko sobie znany sposób postanawiają do nas przyjść, I to one wybierają odpowiedni czas. NA pierwszego malucha czekałam prawie 4 lata. A przy drugim tylko pomyślałam o powołaniu na świat i za chwilę były dwie wspaniale różowe kreseczki.
widzę, że 2 lata przeważają w ankiecie, i u mnie też będą to 2 lata
ale jak tak patrzę na synka i jego wyczyny to dochodzę do wniosku, że korzystniejsze byłyby 3 lata lub tylko rok różnicy
3 lata, ponieważ synek nie potrzebowałby już spacerówki i mogłabym pchać razem z nim wózek maleństwa nie martwiąc się o to, że wleci pod autobus albo ucieknie nagle gdzieś w bok.. póki co spacery z nim za rękę nie mają sensu, jak już to jest bieganie i samowolka..
a roczek, ponieważ wsadziłabym oba dzieciaczki do podwójnego wózka i już :-) teraz będzie mi ciężko bo mój Nikuś to już spory klocek i jednak ta różnica między nimi będzie duża..
to takie moje osobiste przemyślenia :-)