Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,ale dlatego , ze ja chcialam zrobic z niej sliczna dziewczynke(jest lyslula i kazdy mowi ze chlopczyk;-)) ale tak powaznie to maja decyzja byla spowodowana tym, ze po pierwsze takie male dziecko szybciej jest utulic w bolu i szybko zapomina i o tym bolu, po drugie dziecko nie ma jeszcze nabytych przyzwyczajen do tarcia , trzymania, szarpania za uszka,,, I powiem ze mija 4 mies jak ma kolczyki i tylko raz zauwazyla ze dotykala kolczykow, ale to bylo wtedy jak jej zmienilam na inne ,,,poza tym mala nigdy nie ciagnega za uszku, nie dotykala, i przyzwyczaila sie do kolczykow,,
Mojej koleżanki córa 6 lat marzyła o kolczykach podchodziły do tego 3 razy za każdym zwiewała w końcu jakos jej przebili

Zachaczyc nigdy sie nie zachaczyły ani o czapkę itp. A dziecko 10 czy 15 letnie tez może zachaczyć o apaszke i ucho naderwać

przeciez ona jest juz na tyle dorosla ze moze sama to zrobic nie pytajac was o zdanie
uszka moga ropiec bo dziecko moze byc uczulone na metal/zloto/srebro....
ma ładne imie...sama o nim decydowałam....to egoizm?
Dla ciebie może być ładne,a dla niej nie.Moja mama wybrała mi śliczne imię (wg.niej) a ja uważam,że jest ochydne i gdybym mogła je zmienić to już dawno bym to zrobiła
Ale to nie jest temat o imionach ;-) I w sumie tak jest ze wszystkim.Teraz możesz jeszcze o niej decydować,bo jest malutka,ale gdy troszkę podrośnie to nie pozwoli ci decydować o tym,jaką kupi sobie kurtkę czy jak ma się ubrać...