Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Chos z drugiej strony bede Kibicowac mocno tym, ktore beda sie staralu o kolejnego dzidziusia. Czytałam na początku trasia ze twój M. sie zazeka ze nie chce kolejnego dziecka i pytasz czy mu sie to zmieni. Napisze tak, moj M. tez nie chciał i długo sie zastanawiał nad tym czy kolejne dziecko to dobry pomysł, namawiałam go dosc długo. w koncu sie zdecydował i jak zaczelismy nad tym pracowac to szczerze nie napracowalismy sie specjalnie bo w zasadzie to był tylko jueden raz i to jaki, od razu podwójny
. wiec niech sie tak twoj M. nie zacina bo nigdy nic nie wiadomo;-)

mowie mu ze urodzilam jak mialam 24 lata wiec chyba mloda nie jeste jakos bardzo... 
a ale wiem ze jeszcze nie dojrzałam do tego... gó..wniara ze mnie jeszcze pod tym wzgledem by miec dwójke![]()
Perfekcyjna pani domu też ze mnie nie jest, więc co do zasady porażki na każdej linii....