butterfly21
hope & love
No w końcu się ogarnęłam
teraz tylko wyprostować włosy,przebrać się i można jechać, a musimy wyruszyć po 15 bo nie wiem jakie korki będą w Poznaniu no i remontują drogi na tej trasie 
gaja ja mam ją gdzieś, niech sobie tak gada - jeszcze pożałuje
editek niech sobie tak dalej gada, teraz potulna jak baranek - a mi się nie chce z nią gadać i doskonale wie,że jej nie trawię i powiedziałam prosto z mostu,że rozmawiam z nią z grzeczności ale tego jej nie zapomnę
Mateuszkowa jeszcze tyle czasu że zapewne mi się odmieni
a imię to się zobaczy - haha tylko nie Denis ... bo mi się to kojarzy ze zmianą D na P 
teraz tylko wyprostować włosy,przebrać się i można jechać, a musimy wyruszyć po 15 bo nie wiem jakie korki będą w Poznaniu no i remontują drogi na tej trasie 
gaja ja mam ją gdzieś, niech sobie tak gada - jeszcze pożałuje

editek niech sobie tak dalej gada, teraz potulna jak baranek - a mi się nie chce z nią gadać i doskonale wie,że jej nie trawię i powiedziałam prosto z mostu,że rozmawiam z nią z grzeczności ale tego jej nie zapomnę
Mateuszkowa jeszcze tyle czasu że zapewne mi się odmieni
a imię to się zobaczy - haha tylko nie Denis ... bo mi się to kojarzy ze zmianą D na P 

:-)i nie ma że boli.
W srode bylam sobie kupic tz."dyzurny galowy mundurek"czyli spodenki w kant i dotego bluzeczka.W przyszlym tygodniu ide na rozmowe o prace (na sprzedawce lub sprzataczke)i z jobcentre przyslali mi list zinformacja,coby sie ubrac w bisnessdress.Co oni mysla ze ja jak Angol wdresie pojde.
.Wiec trzymajcie kciuki,moze wroce do pracy.
a powiem Ci że jak stanęłam na ta wagę na dywanie to stwierdziłam że juz się nie odchudzam bo jestem za chuda hahaha
musze ja do sprzedania wystawić ibędzie fajnie