butterfly21
hope & love
:-) w końcu wróciłam ... Babki trzymajcie kciuki
oj będzie się działo dziś, albo już się zadziało od wczoraj ;D hahaha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co tam kurz! Ja mam trzy kociambry. Każdy w innym kolorze. Fruwa sierść jak szalona wszędzie.
bo wiem jak pięknie dywany wyglądaja przy liniejącym psie
) no ale jakoś mi to nie pasuje zwłaszcza jeszcze to dziecka, ale to tylko moje zdanie 

robiłam też po meksykańsku.
U nas mistrzowie mało co w Sapie robią, wszystko my odwalamy czyli rozliczenie produkcji.
Powiedzieli, że moga zamówić. To ja sobie już sama zamówiłam i przyjadą do domu, a dostawa gratis.
Jak nie teraz to za następnym razem.
Swoje jak swoje kocha, ale obce to już są be
przez te słoiki nie mam czasu posprzątać, tylko podłogę codziennie umyję. No i w kuchni musze mieć błysk, bo mam kuchnie przechodnią - czyli z korytarza wchodzi się do kuchni i przez nią do dużego pokoju (nawet nie ma drzwi, tylko taki łuk zrobiony) i z pokoju do sypialni
Tylko do Angeli też się osobno z korytarza wchodzi. A kurze niech czekają
No może nawet trochę wcześniej, ale teraz nie bo mi mojego szczurka zje

tylko ja mam mały zamrażalnik więc będzie ciekawie
a jeszcze jedno, od jutra ide biegać bo waga skoczyła w górę, wiem że to przed @ no ale co to ma być i taki flak się ze mnie zrobił 
więc jutro czekam na P bo będzie później bo jedzie po auto 

już naszeee

i jeszcze musimy kupić świece i szatkę do Chrztu dla małej i iść po zaświadczenia, że możemy być i jeszcze karteczki ze spowiedzi normalnie jak przed ślubem takie wymagania.. eh, no cóż..
U mojego to on wsio robi, takiego czegoś jak rozliczenie produkcji nie mają
Zresztą on tez całą robote za kierownika też robi więc jakby dwa etaty robił

.
wychodziłam dzisiaj z domu ostatnio bo wszyscy w pracy i jeszcze zamknełam drzwi na klucz no i wracam wkładam klucz i sie nie da 
myślę sobie super chyba zostawiłam klucz z drugiej strony no i sie nie dostaniemy do domu
to poszłam do dziadka wzięłam drabinę bo na całe szczęście miała okno balkonowe na pietrze otwarte i z tarasu od teściów do siebie na balkon wchodziłam po drabinie 
okazało się że się zamek zepsuł i nie da się go otworzyć z zewnątrz i trzeba zamki wymienić :-):-) ale do teraz się nerwuje :-):-).
a co do odchudzania to jak Wam się uda to po ciąży będziesz się z nami odchudzać :*
a co do córeczek tatusia to u mnie są synowie tatusia 
oni go uwielbiaja a on ich :-):-) czasami wyganiają mnie z pokoju i 2/3 h układają klocki albo autka mnie tylko wołają jak chcą jeść albo pić 
. To dzisiaj już autko będziecie mieć? To w weekend jakiś wyjazd? 
. A co do chrztu to masz racje załatwiania jak przed ślubem ;-)
a co będziesz robić z papryką? Ja dostałam od mamy śliwki i będę robić kompot a jeszcze jabłka będą to zrobię dżem jabłkowy i kompoty ;-).