J
JaiKropeczka
Gość
Mam dokładnie te same oczekiwania co Ty: bez deszczu, bez upału. No to trzymam & najpierw za Twoją prognozę :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mój własnie śpi / drzemie/ leży, szok!!!
gdzie na grzyby jeszcze nie wiemy! ja jeździłam zawsze za Pinczów i za Staszów .. a teraz chyba coś bliżej ale to w przyszły week , co do fury to odczujemy bo jest na gaz a nasz tylko na benzyne był :-)
) mój tak spał- po 2-3 godz od momentu jak wstał dawno, dawno..w ogóle kiedyś było prościej.. żarcie- butla z mlekiem, co 3 godziny, wszystko jasne, kiedy a teraz co ?

I jabłek znów na ziemi multum - aż mnie zmroziło jak je zobaczyłam bo nie nadążam już z tym zakładaniem ich
No ale kupił T. słoiki i znów kompoty pozakładam. 
Mateusz ma chyba bunt roczniaka, to co On robi przechodzi wszystko i wszystkich! najchętniej by wisiał na mnie ale nie tak zwyczajnie, na balkonie i zmiana pozycji co chwile i najlepiej jakby sam tam już wtedy był koszmar jakiś, nie pozwalam mu ale mam wrażenie, że to jak grochem o ściane

spac nie spał prawie więc dodatkowo kiepski humor i 30 stopni cały czas.. znowu go zaraz zabieram na spacer ( wróciłam 10 min. temu :/ ) ale idzie oszaleć z nim!!!!! a jak chodzimy to 5 metrowy kawalek idziemy 20 minut bo on chce zapinać szelki w wózku!

nogi wchodza mi do nie powiem czego
jakiś pożytek z tego, że sie ruszam, ale zobaczyłam w witrynie sklepowej w odbiciu jakie ja mam galarety na udach no masakra 

samo sie to nie zrobi za nas
i może będzie chwila relaksu..
vi najlepszy tekst : "przyjade do domu zostawic auto to wtedy będziesz miec chwile na bieganie " no szlag by go trafił, o dziekuje za uprzejmość, że mogę zajac ci czas wolny