reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

witam,
Dorota but cię obtarł bo P. mentalnie go o to poprosił abyś za daleko nie zaszła haha:-D
Co do nocki z 5 dzieci to właśnie jestem po mega mocnej espresso:-p Usnęłam około 5 dopiero kiedy to bratanica sobie już wstała w najlepsze:szok: Spałam w sumie może z 3 godziny bo jak nie Maks to Hanulka piszczała - no ale dałam radę tylko zapewne dziś o wiele wcześniej usnę:-p
A kino? No cóż byliśmy ostatnio chyba w maju jakoś sami, tak jeździmy z dziećmi a w ogóle w kinie sami przez prawie 16 lat byliśmy 2 razy. Ale jakoś mnie nie ciągnie aby Maksa zostawić u mamy, cały czas bym myślała czy nie jęczy, czy są grzeczni itp więc nie mogłabym się całkowicie odchamić:sorry:
Aczkolwiek na same zakupy bym chciała wyskoczyć żeby buty zakupić bez dzieci albo choć tylko z jednym haha ale nie najmłodszym:-p

A ćwiczenia? Dziś mam dzień bez ćwiczonek - niedziela to dzień relaksu dla mięśni:tak: Na wadze co przybyło teraz znów spadło i tak w kółko macieju:-p

A podobają mi się takie o buty:
http://moda.allegro.pl/modne-wysokie-botki-koturny-ocieplane-brazowy-39-i2619384947.html
tylko cos cena niska ale o taki typ mi chodzi albo takie płaskie tylko nie pamiętam nazwy sztylkiety? czy jakos tak hehe

a dla Miłosza takie:
http://www.deichmann.com/PL/pl/shop...chlopiece/0000600110595700000013/1371309.prod
niestety tańszych jakoś nie widziałam, masakra :/

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka:-)
Ja oczywiście wczoraj na wsi byłam a że resztki ładnej pogody to trzeba było wykorzystać heh, ale się za małym nabiegałam hehe to dobrzee bo cały dzień w ruchu i na powieetrzu :-).

Gaja fajne te buciki twoje a Ty będziesz z neta zamawiałam bo nie powiem cena niezła :-)a wpadly mi w oko bo i nie zamokną i cieplutki są ;-). Nieźle dalaś sobie radę z 5 tką dzieci.

Dorka my tez mieliśmy się wybrać do kina tylko u nas samo badziewie leci heh a jak tam Mati po pobycie u babci zadowolony?

Jolek współczuję kiblowania heh a Ty jesteś na dukanie tak?
Edysiek ty pracusiiu oj naleśnika to bym zjadła mmmm......

Jolit wygrzana jesteś? heh :-)

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Rosół wstawiony a teraz kawusię piję.

Mateuszkowa
ja tak mam, że lepiej się czuję jak jestem na pełnych obrotach. A wczoraj rządziłam w kuchni, więc byłam w swoim żywiole;-).
Ciasto skleciłam sama, bo nie mogłam się zdecydować na żaden gotowy przepis :rofl2:
Upiekłam dwa placki miodowe - na to uprażone jabłka z galaretką, masa budyniowa - drugi placek i polewa.

A francuskie z jabłkami na pewno pyyycha :tak:

Jolek tylko wczoraj było palone, myślę że jeszcze do końca września nie będziemy palić. Chyba, że naprawdę będzie bardzo zimno.

Gaja ja po ślubie chyba z mężem w kinie nie byłam :zawstydzona/y: tylko z Angelą
Fajne te butki :tak: a cena :huh: teraz wszędzie pełno taniej chińszczyzny, tylko dobrze trzeba poszukać ;-)

Editek fajnie, że wypad na wieś udany. Trzeba korzystać z pogody, puki jeszcze jest :-)

hej

u nas szaro, buro i mały wstał przed 7 !:szok: my spaliśmy więc zaczął się drzeć, żeby nas obudzić:szok: zdecydowanie nie może chodzić spać przed 20 :-D
ja czuje się okropnie, niedobrze mi, słabo, kręci mi się w głowie, nie chce mi się jeść :cool2::cool2: nie wiem co to, czy to przesilenie, czy to po fasolce tak sie czuje, nie wiem sama :/ :/

Jolek u nas klimaciki niezależne od kina :-D hehehe ale fajnie było wyjść bez małego :-D:tak: chociaż tylko na niecałe 3 godz, bo musiał iść spać ..

Gaja dobrze, że już po masz zaprawe teraz hehe więc może kolejne , co ?? :-D nie no żarcik ;-) polecam wyjście, Maksowi na pewno nic nie będzie, ja sama jak się przełamałam 1 raz to już poszło..chociaż wczoraj co 20 minut patrzyłam na telefon ale to tak zapobiegawczo :-Dmama moja dostała instrukcje ( zresztą zawsze dostaje :p ) jakby w życiu z małym dzieckiem nie miała doczynienia hahahaha, co do bucików mierzyłąm takie w deichmanie ( z 1 linka ) mega wygodne ale b. wysokie- w deichmanie widziałam chyba ze 2 razy droższe, także cena przyzwoita :tak:! dla Miłosza fajne :tak: a ocieplane całe czy tylko tam gdzie kostka? z tego 2 posta to mi się nie podobają bo to nie w moim stylu, ale na nodze mogą całkiem fajnie leżeć :tak: zresztą ja mam problem z butami bo mam wysokie podbicie więc musze mierzyć.. :confused2:

Edysiek a łatwe te placki ??? potrzebuje coś szybko-łatwo-taniego na za tydzień, więc będę wertrować przepisy.. a po francuskich z wczoraj nie ma już sladu!

EDitek a pewnie, dziadki wybawia to ja mam mniej na głowie hehehehe jak mówię mamie" ma wypic całą butle bo nie pije nic" to tak mu wciskała, że wypił wszystko :szok::-D

Gaja no te środkowe też fajne ale jednak te z pierwszego linku to barrdziej mój styl:-)
Dorka nieźle sobie babcię wychowalaś hihihi:-D moja znowu robi wszystko na odwrót co powiem, ale na szczęście przeważnie z malym zostaje teciowa a ona się słucha heheh. Mój dzisiaj 6:30 niwiem co mu się pokickało a wczoraj 8:30 czy nie moglby dzisiaj tak dlugo spać.
Edysiek u mnie J robi dzisiaj rosół hehe jego kolej:-) a jak tam Angela cieszy się że chodzi już do szkoły bo mój nawet nawet hehe tylko uczyć się mu nie bardzo chce bo przecież koledzy czekaja heheh

Hej...
Editku a no wygrzani jestesmy :-D az za bardzo :huh: cos mi w tej saunie dziwnie bylo wczoraj...ale juz prawie rok nie bylam to od nowa musze sie wdrazyc.
Gaja mi najbardziej sie te pierwsze buty podobaja :tak: wyszczuplajace sylwetke :-D hehe...ja zamowilam sobie klasyczne adidaski ,kozaki zimowe to ja mam...a jakies szybkobiegi potrzebuje na rano by mloda do przedszkola odstawiac.
Mateuszkowa a wychodne mieliscie tez? cos nie doczytalam... no nam z mloda zostala Ania ... i troche odpoczelam w tej saunie nie powiem ale rano tez pobudka o 7 :30 standard...do przedszkola caly tydzien o 8 ona jeszcze spi...ale w weekendy to oczywiscie trzeba wstac wczesniej,nie da starym pospac :crazy:

A slonce sie przebija :happy: ostatni tydzien bylo brzydko,pochmurnie to sloneczko mile widziane.

Mateuszkowa a może to nie po fasolce, tylko fasolka rośnie ;-) w brzuchu :-p
Jak dla mnie łatwe, jakby co to potem wrzucę przepis.
Szybko się robi, a wychodzi duża blacha i jak dla mnie niedrogie, więc spoko :-)

Editek chce chodzić, nawet dzisiaj się sama wiersza nauczyła :-)

Jolita to normalne z tym wstawaniem, mojej tez w tygodniu się nie chce a w niedzielę z samego rana :rofl2:

Zmykam smażyć kotlety, potem moi rodzice przyjadą.
Mąż wrócił, 2 ryby są więc kolacja będzie :-)

Editek a no trzeba było :cool2: ona to by go zakarmiła jakby tylko mogła, dlatego dostaje ściśle określone wytyczne i tyle żarcia ile ma zjeść - kiedyś zostawiłam wiecej na wszelki wypadek to wpakowała mu wszystko naraz, dziecko brzuch potem bolał tylko :eek: a teściowa to nie ma pojęcia o niczym-tak się interesuje :cool:

Jola tak wyszliśmy ale to było krótki wyjście..trzeba iśc gdzieś na pół nocy hehehe :-D a pobudkami zazwyczaj tak jest u nas też Mateusz jak nie trzeba to do 9 śpi a jak wypadałoby żeby dłużej pospał to nie ma mowy, jakaś zmowa czy co :-D

edit: Edytko nie żartuj, prosze.. :eek:oby nie.. :shocked2: może to jakaś choroba mnie łapie

reklama
Do góry