reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Ech Dorka może trochę mu odpuść albo czasem Ty mu stopy pomasuj. Ja tak kiedyś moim też drygowałam,ale odkąd w domu siedzę to mu odpuściłam trochę :-p

reklama
Jolek fakt trzeba troche dać na luz:sorry2::sorry2: tak sobie przeanalizowałam to i wiem jedno nie powinien jęczec i mówić, że tylko on jest zarobiony :-D:-D:-Da niestety stóp nie pomasuje bo ja mam jakiś wstręt do tego :baffled::baffled::baffled: tak, że nie tkne :baffled::baffled::baffled:

dziewuszki ?? gdzie reszta?

He he Mateuszkowa witaj w klubie ja tam stóp też nie ruszam:):):) Mój całe szczęście nie jęczy.
Ale to może zrób mu w zamian masaż pleców, podrap za uszkiem albo po głowie:):)

Jolek spoko już sobie z tym ględzeniem dzisiejszym poradziłam ;-) tylko wkurza mnie to, że jak on zaczyna to na swe barki bierze jeszcze problemy całego świata hahahaha :p także jest masakra :p :p przyzwyczajenie robi swoje :p coś w tych stopach jest nie tak hehehe ;-)

mój mały już spi a ja głodna jestem :dry: dziś wyjątkowo zjadłam obiad i to był błąd bo zaczełam być głodna a tak to dałam rade się przesuszyć na 2-3 kanapkach a tu placuszek a tu fasolka :/ no masakra i chyba musze odstawić owisianke albo jeść co 2 dzień bo mam problemy z wc :(

edit: uciekam oglądać Miss supranational na tv4 :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa zatwardzenie cie dopadło??? Ja codziennie wcinam otręby owsiane z jogurtem i nie mam z tym problemu.
Ja tak kiedyś brałam problemy całego świata na siebie,aż taki kumpel mną potrząsnął że najpierw sobą powinnam się zająć a potem innymi. Bo ja zawsze myślałam o wszystkich a na końcu o sobie.

witam,
Dorka ty obiadów nie jadasz??? oszalałaś:szok: skąd to mniemanie, że wtedy jest się bardziej głodnym, właśnie powinno mniej i trzymać do wieczora:tak: Kochana dbaj o siebie i nie pustosz organizmu bo za 10 lat to figura ci nic nie da jak włosy, zęby pójdą i zmarszczki ci się namnożą:tak: I mam nadzieję, że obiad ciepły choć jesz a nie kanapki:-p

A ja moim T. nie dryguję, oczywiście marudzę jak każda z nas ale nie próbuję go ustawiać bo on nawet by się nie dał - zaraz by była kłótnia:sorry2:. Także staram sie spokojnie powiedzieć, że coś mi nie pasuje albo coś mógłby zrobić. Ostatnio zostawiłam go z dziećmi, sama wzięłam mp3 i poszłam sobie na godzinny spacer:-D Spotkałam znajomą to w szoku, że bez dzieci haha, bo codzień mnie z nimi widuje:-D

Dorka co do kawki to szkoda, że nie mieszkasz bliżej wpadłabym z miłą chęcią - e tam, wyszłybyśmy sobie na dobrą latte z syropkiem:-D

I co do owsianki to powinna pomóc w sprawach kibelkowych :) Ja do owsianki zawsze dodawałam kilka pokrojonych suszonych śliwek :) I ostatnio to w ogóle problemów nie mam, ćwiczenia czynią cuda:tak:

Gdzie się wszystkie podziały?????

Gaja
ma rację, obiady trzeba jeść szczególnie teraz jak zimno jest. Ja jak nie zjem obiadu to potem cały czas chodzę i podżeram :(

Zimno u nas ,popaduje co chwila.Udało nam się zaliczyć mały spacer do biedronki po zakupy i dalej w domu kiblujemy. Wiatr straszny wieje mało głowy nie urwie:/

Witam :-)
Ja dzisiaj od rana na pełnych obrotach, ale chyba tak najlepiej się czuję :tak:
Upiekłam ciasto, zrobiłam sałatkę jarzynową, w międzyczasie zrobiłam Angeli naleśniki, zdążyłam już wyprać 2 prania i nawet je już poskładałam. Chałupkę też posprzątałam, nawet łazienkę. A teraz w końcu relaksik :-)
Mąż na rybach, jutro wróci, a nich sobie siedzi, panele w korytarzu położył to sobie mógł pojechać :tak:
Angela siedziała wczoraj na górze z ciotką i kuzynką.

Jolita to niezła jest Maja skoro szkoli pani przedszkolanki i dla niej już mówią po polsku :-D
A żeby się z mężem pogrzać, to chyba sauny nie trzeba :-p

Gaja i jak tam dzieciaki po nocy, dały radę ?
A Ty to już chyba w nałóg wpadłaś z tymi ćwiczeniami ;-)

Mateuszkowa szkoda, że wypad z koleżanką nie wypalił. Czasem dobrze jak facet zostanie dłużej z dzieckiem i zobaczy jak to jest :tak:
I też popieram to, że musisz jeść obiad - ciepły :tak: Ważne jest żeby było kilka posiłków dziennie, zróżnicowanych. Najgorzej jest robić duże przerwy, bo wtedy jak głód człowieka dopadnie to konia z kopytami zje i najeść się nie może.

Jolek ja jestem :-)
U nas pogoda taka sobie, na szczęście nie pada, bo porobiłam pranie i wszystko poschło. Za ciepło nie jest, ale teść trochę w piecu przepalił, to grzejnik sobie odkręciłam, niby trochę się paliło a w domu od razu inaczej :-)

hej :D

byliśmy w kinie na " dwoje do poprawki " polecam, czy w domu czy w kinie, film daje dużo do myślenia, momentami mega śmieszny, ale też chwytający za serducho :tak: Mateusz został u dziadków ( moich ofkors -_- ) wyszalał się, a jutro idziemy znowu do moich rodziców bo brat robi urodziny więc żarełko będzie :p
co do obiadów to macie racje, ale zauważyłam, że jak nie jadłam to nie musiałam..może tylko zupy będa ratunkiem..

Edysiek no to wrociłas do zywych hehe od razu lepiej ;-)a co to za ciasto robiłaś? ja dzis zrobiłam ciasto francuskie nadziewane prażonymi jabłkami - zrobionymi przez siebie, pycha

Jolek no niestety, u nas też burzowe niebo i silny wiatr, ale ja to lubię.. sloneczko przebijało się co chwile :-)

Gaja aleś go zrobiła hahaha! tez tak chciałam wczoraj jak poszłam po chleb - ile to 100-200 metrów od bloku sklep :/ chciałam pochodzić dłużej , ale but tak mnie obtarł, że sie nie dało ..-_-

a mój P "dopadł mnie w nocy" - dosłownie!! bo ja spałam!! no i niestety nocka zarwana :p ale co tam :p było warto hehehehe

reklama
Edysiek no to już po remoncie macie:) Ja czekam aż u nas grzejniki będą ciepłe!!1

Mateuszkowa dopadł powiadasz:p Fajnie że wyskoczyliście sobie do kina, pewnie od razu klimacik między Wami inny:)

Do góry