Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tak sobie przeanalizowałam to i wiem jedno nie powinien jęczec i mówić, że tylko on jest zarobiony 

a niestety stóp nie pomasuje bo ja mam jakiś wstręt do tego 

tak, że nie tkne 

dziś wyjątkowo zjadłam obiad i to był błąd bo zaczełam być głodna a tak to dałam rade się przesuszyć na 2-3 kanapkach a tu placuszek a tu fasolka :/ no masakra i chyba musze odstawić owisianke albo jeść co 2 dzień bo mam problemy z wc
skąd to mniemanie, że wtedy jest się bardziej głodnym, właśnie powinno mniej i trzymać do wieczora
Kochana dbaj o siebie i nie pustosz organizmu bo za 10 lat to figura ci nic nie da jak włosy, zęby pójdą i zmarszczki ci się namnożą
I mam nadzieję, że obiad ciepły choć jesz a nie kanapki
. Także staram sie spokojnie powiedzieć, że coś mi nie pasuje albo coś mógłby zrobić. Ostatnio zostawiłam go z dziećmi, sama wzięłam mp3 i poszłam sobie na godzinny spacer
Spotkałam znajomą to w szoku, że bez dzieci haha, bo codzień mnie z nimi widuje

Gdzie się wszystkie podziały?????
Ważne jest żeby było kilka posiłków dziennie, zróżnicowanych. Najgorzej jest robić duże przerwy, bo wtedy jak głód człowieka dopadnie to konia z kopytami zje i najeść się nie może.
Mateusz został u dziadków ( moich ofkors -_- ) wyszalał się, a jutro idziemy znowu do moich rodziców bo brat robi urodziny więc żarełko będzie