reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

dziewczyny mi się te botki podobają ale nie na codzień do biegania tylko tak na godzinny spacerek, na moje dreptanie to z tych następnych linków, płaskie i wygodne no i że ja jako stara metalówa glany kochałam to te choć jak na matkę 3 dzieci przystało i pasowałyby i nie byłoby, że "nie wypada" hehe;-)
Ale se zobaczę jeszcze, na razie to muszę we wtorek do lekarza dowcipnego jechać na wizytę kontrolną i cytologię i receptę na następne pół roku anty i ze 150 zł zostawię:confused2: Moje buty:confused2:

reklama
Gaja do lekarza dowcipnego :-D takiego stwierdzenia jeszcze nie slyszalam hehehe,eh...cale zycie czlowiek sie uczy :-D ja bym najchetniej tez poszla po tablety bo mojej geby mam juz dosc :wściekła/y: normalnie w depresje popadam przez to...cera mi sie masakrycznie pogorszyla a wczoraj w saunie mi sie jeszcze pory otworzyly,ze wygladam znowu gorzej :-( kurwice juz mam...

Uciekam bo pizza przyjechala :sorry:

Hula hopem zaczelam od nowa krecic...a wystarczy,ze tylko z wami klikam to od razu mam motywacje :happy:

Mateuszkowa lepiej już ?
Gaja ja też we wtorek jadę, z tym że do pulmonologa i też za receptę dam ze 150 zł, a raczej nie dam, bo raptem zostało mi 200 do końca miesiąca. Zobaczę, najwyżej poczekam i wykupie po wypłacie, recepty ważne są miesiąc :-(
Jolita a może coś w diecie musisz zmienić, odstawić czekoladę czy coś tam i cera się poprawi.
Kurczę, Ty już zaczęłaś znowu ćwiczyć a ja dalej nic :zawstydzona/y:
Ale ogródek muszę skopać, a to chyba tez się liczy :eek:
Goście już pojechali, dodatkowo jeszcze brat z bratową byli. Siedzą sobie sami, bo ich córka już chciała wracać do Zielonej Góry gdzie studiuje, znudziło jej się siedzenie ze starymi. Skoro tam mieszka sobie z chłopakiem ;-)

Edyta ja nie mam tego problemu od dwoch tygodni tylko od dwoch miesiecy ...co najmniej,a wtedy to mialam taaaka diete :-D zero slodkosci...
A po drugie ja w pl poszlam sobie na oczyszczanie twarzy (pisalam chyba?) no i po tym to mnie dopiero wysypalo...:szok: a teraz to juz nie wiem jakich kremow mam uzywac...bo na ten problem te masci co mam od dermatolog wysuszaja mi skore ,w ogole zwiotczala mi ona tak jakby do tego te rozszerzone pory ...mam dobre kremy na dzien i na noc z yves rocher rewitalizujacy i liftingujaco-przeciwzmarszczkowy,no ale wlasnie jak przestaje uzywac tamtych masci to problem od razu wraca a moja skora juz chce pic .............. masakra jednym slowem.

No zaczelam dopiero krecic...krecilam w piatek i dzisiaj,jutro chyba nie bo rano jade do Kolonii ,mam termin ale we wtorek napewno...i tak co drugi dzien narazie ,wracam do tego bo naprawde dziala :tak:

Ide mloda kapac a pozniej ogladamy ten nowy program na tvn masterchef.

Jola a może te oczyszczanie kwasami owocowymi nie było??? Bo to może właśnie podrażnić skórę i spowodować wyprysk:tak:

A ja poćwiczyłam i od 25 minut próbuję moje dzieci obudzić, tzn. te starsze, no cholera nie moge z wyra zwlec, Miłoszowi już kołdrę zrzuciłam bo pięć razy go budziłam:dry:

Zaraz ubierać, do przedszkola i później na zakupy, a gdy młody uśnie to Chodakowską sobie zrobię :)

dzień dobry!

Gaja lekarz dowcipny hehe takie okreslenie też u mnie funkcjonuje i tez musze iść :dry: tylko na @ czekam, żeby cyto zrobić za 1 razem, eh, mogłam iść ostatnio .. nie pomyślałam :nerd::nerd:, a buty kupiz w następnym mc ;-) i w sumie jak mówisz, że przywołały by wspomnienia to kupuj hehehe ;-) zwlokłaś te dzieci ??? :D wodą możesz pokropić :P jak coś hehe

Jola może to od odżywiania ? ja tak mam jak jem na ostro, tłusto i za dużo czeko :nerd: aha i jak pije za dużo alko :/ no masakra.. moja koleżanka jak byla młodsza miała specjalną diete bo właśnie wysypywało ją nawet od wędlin z tymi sztucznymi dodatkami!:szok: albo nagle kremy przestały Ci pasować ? mi się cero do nowego kremu nawet 2 tyg przyzwyczaja i wtedy też mam jakieś dziadostwo :/

EDytko dzięki, że pytasz, no niestety nie :baffled: skopanie ogródka jak najbardziej się liczy :-D:-D ja też musze coś robić ale motywacji brak..może wybrałabym się na jakies zajęcia w grupie bo to będe musiała chodzić ..

Dorka zwlokłam, Miłosz ma na 8.55 ale z angielskiego go musiałam przepytać i okazuje się, że nie wszystko pamięta - grrrrr:crazy:
Oj ja się za niego wezmę od dziś, nie ma to tamto. Co jakis czas dziennie spytam sie aby mi coś po angielsku powiedział, na tej zasadzie.

Co do dowcipnego ekarza to nie mam ochoty jechać ale muszę, bo u niej mega kolejki są, nawet opóźnienie do 2 godzin jest - tylko to dusza człowiek ta moja ginka i kurcze przyjemnie mi się z nią rozmawia tylko to czekanie wykańcza z 3 razy w toalecie i 2 x na bidecie myjąc dupsko bo wiadomo przez taki czas to już tam zakisnę:baffled:
A ja tym bardziej muszę chodzić bo moja mama miała raka na narządach rodnych więc wiecie same - to trzeba pilnować, taka choroba może pójść szybko :/ Zresztą zauważam, że póki jesteśmy młode to naprawdę mało dbamy o zdrowie, do lekarza odkładamy wizyty, jak nie boli mocno to czekamy aż minie itp. Mnie mama moja goni zawsze:-p

hehe no trzeba iśc, trzeba ;-) jeszcze faceci powinni chodzic obowiązkowo po pewnym roku życia :P :P ale gdziez tam dać sie zmacać obcemu dziadowi - nie dadzą a my to co ? :P hehehehehe

a gdzie reszta ??

Jestem hej
Walnęłam posta na pół strony i sama sobie go zamknęłam :wściekła/y:noż kuźwa!!
Odpiszę jak maly zaśnie bo teraz jadł to myslałm że wykorzystam chwilkę ale już się drze do póxniej :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Editek ale wylewnaś:-p

Nie mam weny do sprzątania, starłam kurze tylko w pokoju gdzie komp i jakoś ruszyć się nie mogę a trzeba poodkurzać:baffled:. W mieszkaniu mam 19 stopni brrrrr - dla mnie to już zimno :baffled: chyba zaraz w centralnym rozpalę bo gęsią skórkę mam:-p.

edit: poodkurzałam - ufff, zaraz młodego ubiorę i na spacerek idziemy na godzinkę

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry