gaja23
multimama '02 '06 '10
dziewczyny mi się te botki podobają ale nie na codzień do biegania tylko tak na godzinny spacerek, na moje dreptanie to z tych następnych linków, płaskie i wygodne no i że ja jako stara metalówa glany kochałam to te choć jak na matkę 3 dzieci przystało i pasowałyby i nie byłoby, że "nie wypada" hehe;-)
Ale se zobaczę jeszcze, na razie to muszę we wtorek do lekarza dowcipnego jechać na wizytę kontrolną i cytologię i receptę na następne pół roku anty i ze 150 zł zostawię
Moje buty
Ale se zobaczę jeszcze, na razie to muszę we wtorek do lekarza dowcipnego jechać na wizytę kontrolną i cytologię i receptę na następne pół roku anty i ze 150 zł zostawię
Moje buty
takiego stwierdzenia jeszcze nie slyszalam hehehe,eh...cale zycie czlowiek sie uczy
normalnie w depresje popadam przez to...cera mi sie masakrycznie pogorszyla a wczoraj w saunie mi sie jeszcze pory otworzyly,ze wygladam znowu gorzej :-( kurwice juz mam...

a teraz to juz nie wiem jakich kremow mam uzywac...bo na ten problem te masci co mam od dermatolog wysuszaja mi skore ,w ogole zwiotczala mi ona tak jakby do tego te rozszerzone pory ...mam dobre kremy na dzien i na noc z yves rocher rewitalizujacy i liftingujaco-przeciwzmarszczkowy,no ale wlasnie jak przestaje uzywac tamtych masci to problem od razu wraca a moja skora juz chce pic .............. masakra jednym slowem.

skopanie ogródka jak najbardziej się liczy