• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

hej

jade dziś na 11.40 do alergologa z Matim :/ samo dziecko wygląda tek se, maść odstawiona i wielki powrót :/ trzymajcie kciuki bo ślisko, wszędzie biało a jade autem:szok:

Jolek może jakieś przesilenie Cię złapało albo.. brak cukru.. ja tak mam jak niedocukrzona jestem :(
EDysiek no żebyś wiedziała, że wszystko wyszorowałam:-p:-p a dziś ciasteczka owsiane będę piec:tak:
Gaja my mamy zsyp. z jedne strony przekleństwo a zdrugiej bajka tak jak teraz, wychodzę na półpietro otwieram lej i sru.. :-D najgorzej czasem jak se źle wora wsadze i muszę poprawiać..co ten Maksiu wyrabia? może rośnie bardziej i nóżki go np. bolą? wazne, że siku na nocnik BRAWO!

reklama
Hejka. Ja zaraz lecę ćwiczyć ale skoro już wdepłam z rana na BB to się przywitam.

Edysiek
kurka ro się porobiło u Ciebie. Trzymam kciuki żeby koleżanka wróciła bo jak nie to Ty nam się zaryjesz kobito :(

Gaja
a nie możecie zgłosić żeby częściej śmieci wywozili. A wiesz skąd bogacze mają kasę?? Oszczędzają na wywozie śmieci :-D

Mateuszkowa trzymam kciuki za wizytę u lekarza :) ufff całe szczęście nie mieszkam w Krakowie :-D
Masz racje to pewnie ten cukier:):)

U nas pogoda super,śnieg i słońce. Spacer dziś obowiązkowy:):)

Ostatnia edycja:
jola moge zgłosić ale wtedy będziemy płacić dwa razy więcej bo to dodatkowa wywózka a dlaczego ja mam płacic za to, że ktoś zawali kosz w jeden dzień? A jak by było 2 x w tygodniu to by wywalali jeszcze więcej :/
Najlepsze byłyby kosze na kłódkę dla każdej rodziny, każdy płaci za kosz i ma klucz i by było po sprawie i okazałoby się komu nie starcza:-p Tylko nie wiem czy są takowe kosze:sorry2:

Co do ćwiczonek to ja właśnie skończyłam - uffff:-p

dziołszki macie jakieś dobre przepisy na pierniki ? ostatnio robiłam i wyszły mi.. twarde..
potrzebuje takie co moge zrobić na tydz przed świętami ...
plis

ja już odśniezyłam sobie auto, oj zlinczujcie mnie bo zostawiłam w domu samo dziecko ( w kojcu ) na ok 10 minut.

Gaja a nie mogłaś od razu za mnie poćwiczyć.
Wiem że można zrobić kosze na kłódki. U mojej ciotki na wsi każdy tak ma. Mnie przerażają koszta wywozu śmieci od lipca 2013r. ponoć obstawiana minimalna stawka miesięcznie to 35 zł ale może wzrosnąć nawet o 100 %.
Dobra zmykam się wypocić trochę:)

Mateuszkowa kup sobie w biedronce gazetę "moje smaki" tam są fajne przepisy:) A za zostawienie Mateusza samego masz klapsa!!!!!!

Dorka pierniki do pojemnika i dodaj kawałki jabłka to szybciej zmiękną i codzien je wymieniaj. Prawdziwy piernik musi swoje odleżeć przed świętami :)

A ja tez musze Maksa czasem zostawić samego bo po drewno np muszę zejśc do piwnicy to go taszczyć tam nie będe przecież :sorry2:

no to gaja jesteścmy wyrodne!!
ja go wstawiąłm do kojca obłożyłam zabawkami i siedział tak jak go zostawiłam ale co z tego :-D:-D:-D:-D

dzięks za sztuczkę z piernikami :tak:

Dorka do większego nieszczęścia mogłoby dojść gdybym go zabrała do piwnicy my mamy kręte strome schody i niosłabym kosz z drewnem, jego ciągnęła za rękę, trwałoby to dłużej a jeszcze mógłby mi z tych schodów spaść. A wtedy byłabym wyrodna, gadaliby po co go tam taszczyłam itp:confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry