• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

witam,
wczoraj na wywiadówce byłam, odebrałam dyktando Miłosza i dwója :/ Najlepsze, że na własne życzenie bo tak koszmarnie pisze, że pani po prostu sie nie doczytała i pisała jako błąd a miał dobrze:baffled: oczywiście powiedziałam mu to, że na własne życzenie ją dostał bo prosiłam tyle razy aby z polaka pisał staranniej bo pani nie bedzie się zastanawiać co on tam napisł tylko zakreśli że błąd i tyle:sorry2: W poniedziałek nie ma bata i musi iść poprawić. Generalnie z wszystkich przedmiotów jest bardzo dobry tylko polski mu nie leży, tzn tu chodzi bardziej o pisownię itp niż treść merytoryczną:baffled: No cóż z wszystkiego orłem nie będzie i mam tego świadomość:tak: Także nawet nie krzyczałam ani nic, tylko zaznaczyłam, że ma spróbować choć poprawić.

Dziś z kolei po południu z Olką do logopedy, potem coś też poćwiczymy z pisania literek i ślaczków, następnie lekcje z Miłoszem i nauka do sprawdzianu jutrzejszego z techniki i czwartkowego powtórka z przyrody. No tu musi sie przyłożyć hehe, choć z przyrody już w zeszłym tygodniu się uczył to kwestia powtórzenia:tak:

reklama
hej
u nas zima na całego ale tylko - 2:-D po ostatnich - 13 to ciepło ;D
za niedługo pakuje małego do wózka i jedziemy po pampery, zastanawiam się jak wniosę wózek z powrotem - bo biorę ten duży, no nic będe musiałą wysadzić Matiego i na 2 razy wjechać:tak:

Jolek tak cycochów :P ja byłam w tamten pt w tesco i była promo na kaszki ( nic w gazetce ) - 2 za 12 zł i 3 za 15,49 :tak: nakupiłam tyle, że hoho..
Gaja no kiepsko z tym pismem, ale to jest tak jak mówisz, jak się szybko pisze to i nie starannie..
widze, że cały dzień dziś się " uczysz " :-D

gdzie reszta?

Jestem i ja :-)
kurde od rana nie moge się wyrobić hehe a to to a to tamto mały mi niedawno usnął więc mam chwilke między gotowaniem a sprzataniem zabawek hehe
Wczoraj J wziął małego na wies na chwilkę ale mialam spokoj hehe poszłam sobie do mamy i posiedziałam bez żadnego chodz tu nie rusz itp.

Dorka a jakbys wjeżdżała na schody trzymajac wozek od tyłu i tylnymi kołami? a wysoko mieszkasz?
Gaja mój też bazgrze jak kura hehe ale jakos pani się doczytuje na szczęśćie. A jak tam sikanie Maksia załapal juz całkiem?
Jolek te kasze bobowita 2 za 12 zl to pewniak ma być więc chyba będa a tamte za 15 to niewiem

Editku Maks juz wsio do nocnika robi a i w nocy widzę, że wstrzymuje do rana bo pampers suchy :P
Za to za cholere z domu nie chce wyjść:baffled: Chyba ostatnio z tydzień temu wyszedł a tak to on nigdzie nie idzie i koniec, przez co i ja kibluję w domu:dry:

Jestem i ja...Jakaś tak do "d" jestem i wszystko mi dziś z opóźnieniem idzie... Młody powoli zasypia więc ja trochę ogarnę chacjendę :) Śnieg sypie na chodnikach się topi leży tylko na trawniku brzydko to wygląda.
Dlatego ja nie lobię zimy :/:/

Dziewczyny od 13tego mają być dwupaki pieluch w biedronie DADy :)

Editku
na luzie z domu wyszłaś tyle szaleństwa nie za dużo:) TO już chyba prezent świąteczny Ci mąż z Olkiem zrobili :-p:-p:-p

Mateuszkowa
super że to badanie ok.

Gaja no to nieciekawie z tym dyktandem. Widzę przed świętami nauki dużo macie w szkole. Jeszcze trochę i ferie odsapniesz troszkę :):)

my już po spacerku ile śniegu to mówie Wam :D
ledwo wozek pchałam, driftowaliśmy na całego:sorry2::sorry2::sorry2:

Editku weszliśmy osobno ja i wózek a później ja i Mati, dobrze, że tych schodów jest pare, ale głównie chodzi mi o te na zewnątrz. są mega śliskie i jak wychodziłam to wyryłam prawie zjeżdżając podjazdem :/ dobrze , że starsza babka wychodziła i mnie złapała:shocked2::dry: i jak ogarnęłaś się już ?:-D fajnie, że tak twój zabiera małego, chociaż ja bym chyba nie dała, bo cholera wie czy by go upilnował.. ?
Gaja czytałam na blogu o Waszych postępach :tak: a nie możesz go tak znienacka zapakować do wózka i na spacer iść ?
Jolek my używamy babydreamów i jestem zadowolona :tak: dady nam ;przeciekały ( mniejsze rozmiary , a teraz nie wiem jak jest ) i jak tam nastrój ??

Dorka znienacka to kiedyś parę razy wzięłam go na spacer - efekt? - nie dawał sie ubrać, uciekał i rozbierał w kącie, darł się i szamotał a mi sie odechchiewało już spaceru:sorry2:

pewnie po prostu nienawidzi tego ubierania, Miłosz tak samo w jego wieku miał, praktycznie cała zime w domu przesiedział :/ Ech, musze przetrwać jakoś wyjde sama po południu

reklama
Mateuszkowa jak nam DADY zaczynały przeciekać to był znak że trza większy rozmiar kupić:)
Na jakim blogu??

Gaja a no to masz przerąbane,że on Ci nie chce wychodzić i takie hopki jeszcze robi :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry