M
Mateuszkowa
Gość
kurka niby proste ale jakoś nie domyśliłam się hahahaha gapa ze mnie 
no to można by rzec, że miałaś Jolit@ podwójne zadanie z teściowymi
ale dobrze, że jest dobrze
co do popijania to nie - jeszcze nie, preferuje po kąpieli bo później z prysznicem kiepsko hahahah ja słabą głowe mam ;-)
a na dodatek zamówiliśmy wczoraj fotelik małemu i jeździk i co ? okazało się, że nie ma
nagle! a na str sklepu jest !! grrr i szukanie od nowa
jeszcze ten nocnik i będzie wszystko.. eh 
zastanawiam się teraz nad czymś dietowym w sensie - piłam już kefiry , maślanki i jadłam jajka jako głowne produkty diety a teraz? co mogłabym ?? dalej to samo ? jakoś nie mam pomysłu
no bo przecież nie czekolade
no to można by rzec, że miałaś Jolit@ podwójne zadanie z teściowymi
ale dobrze, że jest dobrzeco do popijania to nie - jeszcze nie, preferuje po kąpieli bo później z prysznicem kiepsko hahahah ja słabą głowe mam ;-)
a na dodatek zamówiliśmy wczoraj fotelik małemu i jeździk i co ? okazało się, że nie ma
nagle! a na str sklepu jest !! grrr i szukanie od nowa
jeszcze ten nocnik i będzie wszystko.. eh 
zastanawiam się teraz nad czymś dietowym w sensie - piłam już kefiry , maślanki i jadłam jajka jako głowne produkty diety a teraz? co mogłabym ?? dalej to samo ? jakoś nie mam pomysłu
no bo przecież nie czekolade

z jednej strony ją rozumiem bo dzieci nie robi się dla babć do pilnowania ale z drugiej strony ja też co m-c jej nie wołam, zresztą sama nigdy chyba nie wyjdę z taką propozycją abyśmy mogli gdzies wieczorem wyjść
Ot nawet zrozumiałe dla niego było;-)