• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kremiki, balsamy na nasze kraglosci

Ja stosuję kremik z rossmana na sutki ( może byc też podczas karmienia stosowany) kosztowła chyba 7-8 zł. I skończył mi się właśnie kilka dni temu krem na rosztępy Erisu seria dla kobiet w ciąży , kosztował 35 zł. Fajny i nietłusty, starczy na 3 tyg. dokładnego smarowania.... Właśnie nie wiem czy znowu go kupić czy spróbowac jakiś inny...

reklama
tak, jak swędzi to się rozciąga 8). u mnie pepek zrobił sie juz prawie płaski :o i taki dziwnei mi koło niego, wiec smaruję tam jak tylko sobie przypomne

Ja pępek smaruję tym kremem co mam na sutki z rossmana. Bo skóra na nim zrobiła się b.delikatna, naciągnięta i sucha. Boję się, aby mi sie jakaś plama nie zrobiła na nim, czy krwiak. A widziałam takie straszności.

ja dostałam wczoraj od przyaciółki wielką mustelle. ale to zachowam na czy kiedy będzie brzuch szybciuko rósł. teraz tylko smarują nią koło pepka ktory zaczyna mi dziwnie wyglądac :/

reklama
Karlam, tym nickiem kiedys sie zalogowałam na forum, a Elżbietka to był tylko nick, nie login. i na razie nie mam możliwosci zmiany loginu, ale za jakis czas bede miała Elżbietka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry