Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.Musiało to zajefajnie wyglądać.
.I nie wiem co ją tak rozbawiło
,Może ja jakoś śmiesznie wyglądam :-(
Wszystko co zrobi Adrianek to Madzia zaraz powtarza
Wszystkie miny, śmiech, słówka też stara się powtórzyc
Fajnie to wygląda. A jak zaczyna ja braciszek wkurzac to staje i krzyczy ADA! i robi do tego taką grożną minę że pękam ze śmiechu
Mateusz uwielbia samochody, dosłownie wszystkie( prawdziwe i zabawki) i ciągle tylko robi buuu. Potrafi stać z nosem przy szybie i obserwować przejeżdzające samochody. Ostatnio nauczył się krzyczeć na nas jak mu czegoś zabraniamy i marszczy czoło robiąć groźną minę
. A czasami podchodzi do mnie i coś mi tłumaczy tylko ja nic nie rozumiem
W zabawach z nami dorosłymi brakuje jednak tego autentyzmu i zaangażowania.

Nie no zart - zdarzają się też i zwariowani rodzice, ale niestety częściej jednak Ci zmęczeni pracą, zatroskani o kasę, którzy nie mają albo siły, albo czasu na aktywną zabawę z maluchem.Choć muszę powiedzieć ze wczoraj wieczorem szanowny, zapracowany tata Zosi zdobył się na gest i pograł córce na gitarze - no ile było w tym gry to jego, ale ważne że było zabawnie