Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)
jestem z niego dumna:-)
I slicznie mówi "bababa"
Śliczny chłopiec.
chowaja sie wszelkie grzechotki;-)musze wyciagac baterie bo przelacza mi programy
moj dopiero zaczal siedziec a twoj juz raczkuje
gratulacje:-)
choc wolalabym zeby troszke wiecej tluszczyku mial 
a z nowości to juz sama usiade jak chce, chyba że chce zwrócić na siebie uwage to wtedy podnosze sie troche i jecze że niby nie dam rady sama usiasc:-)taka mała cwaniara mi rośnie:-)
.Już nie kiwa się jak po dwóch setkach wódki
.A zaczęło się od tego, że jak chciałam położyć Oliwkę na macie to chwytała się pałąków i siedziała.Oczywiście później było wielkie bum na podłogę i płacz, ale okazało się, że jak sadzam ją bez podpórek to siedzi, czasem wygląda normalnie (siedzi prosto i śmieje się jak głupia) a czasem podpiera się rękami i wygląda wtedy jak małpa
.
.
.A jak pytam czy mama rządzi to nie robi nic tylko myśli i myśli 
.Kochana córeczka 

a oprócz tego od niedawna zaczął przyjmować pozycję do raczkowania, ale nie bardzo mu wychodzi jeszcze poruszanie się w tej pozycji, nie może skoordynować rąk i nóg. Za to na brzuszku odpychając się nóżkami nieźle się przemieszcza