• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

reklama
Gratulacje dla naszych Maluchów-Zdolniachów:-)
Majka siada sama już od 1.06, a od ok. 5 dni próbuje z coraz lepszym skutkiem raczkować do przodu. Nie mogę jej ani na chwile zostawić samej. oj ciężko.Ale ostatnio taka z niej maruda, że aż strach!

wow, wow, wow...postęp za postępem postępa pogania:-D. gratulacje dla listopadowych Dzoeciaczków!!!
Inna Lilka też jak widzi aparat to nieruchomieje albo zaraz wyciąga ręce i chce go złapać. jak nie daję to jest ryk i po zdjęciach tudzież filmowaaniu jest finito...

Ależ sprytne macie te dzieciaczki :-)
Gratulacje wszytkim stojąco - raczkującym!
Ja mam chyba w domu małego leniuszka ;-) Pełzanie do tyłu i to kres jej nowych umiejętności :dry:

Cynamonka,ale nam siłacz rośnie!fiu, fiu. Ty oczywiście przyjeżdżasz na spotkanie do Krakowa, tak?
Nineczka, nie opowiadaj głupstw. Za kilka dni znów będzie coś nowego i taki jest porządek:-)

Nineczka pełzanie do tyłu to też coś!!!Lilka siadać nie umie /ani sama ani z pomocą/, przewraca się tylko na jeden bok, w ogóle się nie podnosi. z niej to dopiero leniuch!!! dobrze że ząbek rośnie jeden:happy2: /cholewa ależ się cieszę z tego jak głupia, wy też tak miałyście:sorry2:???/

Anii, jak słyszę, jak mała wali ząbkiem o łyżeczkę to aż mi serce rośnie:-)
A ostatnio nie wystarczają jej swoje stopy i z lubością wcina moje i Maćka:-D Wczoraj ugryzła męża w piętę a przed wczoraj rzuciła mu pawia prosto w twarz:szok:, znaczy w buzię:no: Twardy jest wytrzymał, ja to bym ją chyba puściła....:eek:

reklama
no właśnie...ja też macam, stukam, zaglądam...zachowuję się jak nienormalna...to może Lilka dlatego taka wściekła bo jej bez przerwy w buzi szperam...:-Dteż bym się wpieniła na jej miejscu:tak:...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry