potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Od kilku dni Oliwka próbuje raczkować.Do przodu.Pozycja już dobra, tylko jeszcze nie bardzo wie co i jak i po chwili pada na brzuch.Ale kawałeczek przechodzi ;-).
A dzisiaj próbowała usiąść.Z leżenia na brzuchu.Dziwacznie to wygląda.
Czasem wierzyć mi się nie chce, że to tak szybko minęło.Zwłaszcza jak patrzę teraz na synka znajomej, który ma prawie 3 tygodnie.Oliwka w porównaniu z nim to olbrzym, a była prawie taka sama, jak się urodziła.I leży takie maleństwo i albo je, albo śpi albo płacze...No, jakoś tak dziwnie się poczułam, bo przecież pół roku temu Oliwka była taka sama, a teraz...
A dzisiaj próbowała usiąść.Z leżenia na brzuchu.Dziwacznie to wygląda.
Czasem wierzyć mi się nie chce, że to tak szybko minęło.Zwłaszcza jak patrzę teraz na synka znajomej, który ma prawie 3 tygodnie.Oliwka w porównaniu z nim to olbrzym, a była prawie taka sama, jak się urodziła.I leży takie maleństwo i albo je, albo śpi albo płacze...No, jakoś tak dziwnie się poczułam, bo przecież pół roku temu Oliwka była taka sama, a teraz...

...niech śpi jak najdłużej!!!

).No i po chwili już siedziała.Ach, jaka mamusia dumna ze swojej córci.Szkoda tylko że nie zdążyłam kamery podłączyć (bo bateria padła,a zanim znalazłam kabel i podłączyłam do kontaktu i włączyłam kamerkę to ona już dawno siedziała).No nic to, może następnym razem się uda ją przyłapać.