• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

Zuzia juz bardzo ladnie siedzi, a wczoraj musielismy lozeczko juz calkiem na najnizszy poziom dac bo sie podciaga do stania trzymajac sie szczebelkow, z raczkowaniem gorzej, dziwnie sie uklada do niego z siadu krzyzuje nogi jak do siadu po turecku rece daje do przodu opiera sie na nich i blokuje sobie stopy a jak je uwolni to sie rozplaszcza jak zaba:-)ale za to od wczoraj spi u siebie w pokoiku, tzn dzisiejsza noc byla pierwsza i slicznie spala:-)ciesze sie ze sypialnie mamy w koncu dla siebie:-D 1i2 moj pokoik 3 jeszcze u rodziców w sypialni 4 pierwsza noc u siebie

reklama
bara, śliczny pokoik. A Zuzia to duża pannica :tak:.I jak słodko śpi :-).
Poza tym nasze córcie miały już takie samo body a teraz widzę, że mają takie same firanki :-)

Oliwka rozkręciła się z siadaniem i dzisiaj od samego rana tylko przewrót z plecków na brzuch i z brzucha siadamy :tak::-).Udało mi się trochę tych akrobacji nakręcić, więc wrzucę w nowootwartym wątku "Obraz i dźwięk" ;-).I podobno dzisiaj rano (ja jeszcze smacznie spałam) Oliwka leżała na pleckach, na małej podusi i też podniosła się do siadu, ale nie wiem, nie widziałam, musze wierzyć na słowo mojemu ojcu ;-), który był i widział.
No cóż, firanka kubusiowa jest słodka i śliczna, więc nie dziwię się, że ma takie wzięcie :-D.Ja już wspominałam o mojej "kubusiowej obsesji", do kolekcji dołączył duży balon z Kubusiem i Prosiaczkiem, został przywiązany do łóżeczka.

reklama
grtuluje postepow:tak::-)u nas to siedzimy i nawet czasem uda sie podciagnac do siedzenia pieknie sie turlamy :-)we wszystkie strony do tego seba ukochal sobie skoki na glowke z poduszki czym przyprawia mame o zawal serca:laugh2:co do poruszania to pelzamy na wszystkie strony i podciagamy przy tym pupe:-)
bara przepiekny pokoik a to zdjecie z nozkami miedzy szczebelkami ekstra:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry