sikoreczka79
Fanka BB :)
A mnie wysiądą plecy i nogi zanim się Madzia nauczy chodzic
Mała nauczyła się podnosic ale robi to narazie tylko o moje nogi i tu jest problem. Ona chce tylko w pozycji pionowej i jak mnie nie ma w pobliżu to się drze
Potem jak już wstanie to muszę z nią chadzac. Trochę ją do chodzika wrzucam ale nie na długo bo wiem że to nie za zdrowe. Ale widzę że z dnia na dzień coraz lepiej trzyma się na nogach i próbuje się o wszystko dżwigac. Ostatnio chciała żeby ją maskotka podniosła i strasznie na nia nakrzyczała jak się to nie udało
Mała nauczyła się podnosic ale robi to narazie tylko o moje nogi i tu jest problem. Ona chce tylko w pozycji pionowej i jak mnie nie ma w pobliżu to się drze
Potem jak już wstanie to muszę z nią chadzac. Trochę ją do chodzika wrzucam ale nie na długo bo wiem że to nie za zdrowe. Ale widzę że z dnia na dzień coraz lepiej trzyma się na nogach i próbuje się o wszystko dżwigac. Ostatnio chciała żeby ją maskotka podniosła i strasznie na nia nakrzyczała jak się to nie udało
jak uslyszalam ze ona jest grzeczna i cicha to nie moglam uwierzyc w domu to maly diabelek a buzia jej sie nie zamyka nauczycielka stwierdzila ze paula musi gdzies sie wyszalec;-)wiec mam cichutka myszke w szkole a malego diabla w domu
Wspina się na meble i staje trzymając się ich na kolana. Niestety na stópki nie daje rady przez te paluszki ale może już wkrótce i ten problem zniknie. Hania umie też pokazywać jaka jest duża i zasłaniać buzię rączkami bawiąc sie w akuku. Zawzięcie bije sobie samej brawo jak jej się coś uda
Pokazuje oczy na wszystkim co je ma (rodzice, miśki i inne bzdety). U dziadków włączyła sobie wieżę, pogłośniła i zaczęła tańczyć 

.A jak ją znaleźliśmy to zaczęła się śmiać jak osiołek