reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Krok po kroczku... czyli postępy

Aniii racja. Dodałabym jeszcze babcie - komentatorki, co to tylko wejda do autobusu to zaczynają komentować jakie to chamstwo dziś itd...

reklama
Aniii CUDOOOO.Alez sie usmialam, caly dzien mi poprawilas.Nie obrazisz sie jak sobie skopiuje na moje forum listopdowe na edziecku;-)

Karolek wreszcie nauczył sie robić brawo;-)Mówi też cycy, chodzi po całym domu i mówi cycy, cycy;-)Jak ma w łapce jedzonko a ja mówie powiedz amu, to z łobuzerskim uśmiechem pokazuje co ma w łapce i biegnie dalej:-DA wczoraj podczas przebierania dałam mu szczotke jego do włosków, żeby poleżał spokojnie a mała mądrala moja zaczeła sobie włoski czesać:-)Jak dzieciaczki szybko podłapuja, nawet nie wiemy kiedy:-)

Oj tak, spryciula.Zerwal syfon pod umywalka,wylal na siebie wode z psiej miski, podczas kapieli wstal i wylal wode z wanienki(odweocilam sie na 10 s), po czym zostawuiony z tata wylazl z resztki wody i raczkowal po mieszkaniu:-)
Ale karmi mnie wszystkim co ma w lapce, wie gdzie sa jego zabawki:autko, ksiazeczka, zaczyna m owic tata do taty i wkladac kubeczki i jeden w drugi, oraz klocki w otworki a potem je wyciagnac i sie denerwujejak nie umie.Dzis dokonal piewrwszej w zyciu zamiany.Zamienil patyk na biszkopcika i to swiadomie.Ależ nabral tempa:-D

Na poczatku OGROMNE GRATULACJE dla zdolnych dzieciaczkow:-)
Anii opis super:-D I w 100% sie z nim zgadzam:tak:

Teraz sie pochwale moje dziecko wreszcie raczkuje:-) Jestem szczesliwa.A ona ledwo zaczela a juz wszedzie jej pelno:-)

Wielkie gratulacje dla wszystkich zdolniachów :tak:
agnes, no to teraz tylko oczy dookoła głowy.
A ja jestem dumna z mojego Potworka :tak:.Zrobiła dzisiaj jeden kroczek samodzielnie!!Ależ w szoku byłam, bo do tej pory jak stała bez trzymania się czegokolwiek to leciała na pupę a tutaj taka niespodzianka...Pierwszy kroczek mojej córci :-)

Gratulacje wszystkim maluchom! I
nna - musisz być dumna z córci :tak: Ja już nie mogę się doczekać tego pierwszego tu tup :happy2:

reklama
U nas ostatnio na topie jest wskazywanie i pokazywanie. Wyciąga paluch i pyta "co to?" lub mówi tu, tam, to, daj to jak już coś zna. Do tego mamy ciągłe "chodż tu" do wszystkich. I jeszcze rozbieranie mamy: zagląda mi za dekold i mówi "tu amm" a po chwili daaaj z krzykiem! Zabawy z bratem też już nie są cichutkie i spokojne bo albo mam w domu Formułę1 albo konkurs w krzyczeniu! No i za nic nie pozwoli odebrac sobie zabawki wrzaskiem wymusza jej zwrot.

Do góry