reklama
Karolek wreszcie nauczył sie robić brawo;-)Mówi też cycy, chodzi po całym domu i mówi cycy, cycy;-)Jak ma w łapce jedzonko a ja mówie powiedz amu, to z łobuzerskim uśmiechem pokazuje co ma w łapce i biegnie dalej
A wczoraj podczas przebierania dałam mu szczotke jego do włosków, żeby poleżał spokojnie a mała mądrala moja zaczeła sobie włoski czesać:-)Jak dzieciaczki szybko podłapuja, nawet nie wiemy kiedy:-)

Oj tak, spryciula.Zerwal syfon pod umywalka,wylal na siebie wode z psiej miski, podczas kapieli wstal i wylal wode z wanienki(odweocilam sie na 10 s), po czym zostawuiony z tata wylazl z resztki wody i raczkowal po mieszkaniu:-)
Ale karmi mnie wszystkim co ma w lapce, wie gdzie sa jego zabawki:autko, ksiazeczka, zaczyna m owic tata do taty i wkladac kubeczki i jeden w drugi, oraz klocki w otworki a potem je wyciagnac i sie denerwujejak nie umie.Dzis dokonal piewrwszej w zyciu zamiany.Zamienil patyk na biszkopcika i to swiadomie.Ależ nabral tempa

Ale karmi mnie wszystkim co ma w lapce, wie gdzie sa jego zabawki:autko, ksiazeczka, zaczyna m owic tata do taty i wkladac kubeczki i jeden w drugi, oraz klocki w otworki a potem je wyciagnac i sie denerwujejak nie umie.Dzis dokonal piewrwszej w zyciu zamiany.Zamienil patyk na biszkopcika i to swiadomie.Ależ nabral tempa

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Wielkie gratulacje dla wszystkich zdolniachów 
agnes, no to teraz tylko oczy dookoła głowy.
A ja jestem dumna z mojego Potworka
.Zrobiła dzisiaj jeden kroczek samodzielnie!!Ależ w szoku byłam, bo do tej pory jak stała bez trzymania się czegokolwiek to leciała na pupę a tutaj taka niespodzianka...Pierwszy kroczek mojej córci :-)

agnes, no to teraz tylko oczy dookoła głowy.
A ja jestem dumna z mojego Potworka

reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
U nas ostatnio na topie jest wskazywanie i pokazywanie. Wyciąga paluch i pyta "co to?" lub mówi tu, tam, to, daj to jak już coś zna. Do tego mamy ciągłe "chodż tu" do wszystkich. I jeszcze rozbieranie mamy: zagląda mi za dekold i mówi "tu amm" a po chwili daaaj z krzykiem! Zabawy z bratem też już nie są cichutkie i spokojne bo albo mam w domu Formułę1 albo konkurs w krzyczeniu! No i za nic nie pozwoli odebrac sobie zabawki wrzaskiem wymusza jej zwrot.
Podziel się: