reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dzisiaj też miałam...
Oprócz tego że miałam pecherzyk to jeszcze miałam owulacje :errr:
Progesteron już rośnie a transfer wykonują poniżej jeden a już mam 0.5
Endo 7.9mm
Wizyta w piątek :wściekła/y:
Mam nadzieję że już ostatecznie powiedzą mi co i jak :oo:
Powoli tracę cierpliwość :angry:
O widzisz to jednak mialam racje. Mysle ze owulacja nie jest przeszkoda, tylko to jakby cykl naturalny... endo spoko. Myślę ze jeszcze podgoni. Trzymam kciuki aby sie udalo działać w tym cyklu!! :-)

reklama
no w piątek ta wizyta jest od razu z wynikiem bety. Taka potwierdzająca czy jestem w ciąży A może być chociaż widać czy jest pęcherzyk ciążowy ?
to zależy od wartości bety - u mnie było widać przy 850, być może i wcześniej jakiś maleńki pęcherzyk będzie ale jeżeli dr nic nie wyhaczy to i tak nie masz się czym przejmować - chyba, że masz na tyle leków to przełóż wizytę na poniedziałek, to będzie większa szansa, że coś się ujawni :)

o doczytłam ze we wtorek zabieg? no nareszcie. i potem ile musisz czekac z kolejnym podejsciem? wiesz juz?
Zaleca się 3 miesiące, wiec już psychicznie nastawiam się na styczeń. Po drodze zahacze o tego cudownego Paśnika :) Napisałam do tej Łodzi dziś maila ale nikt nie odpisał - jak jutro do południa nie dostane odp to tam zadzwonię...

Czy któraś z Was przyjmowała Cyclo-Progynova? Ja właśnie zaczynam je brać i nie wiem czego się spodziewać...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
ja brałam progynova 21 czułam sie normalnie po tym leku ... żadnych skutkow ubocznych moze tylko obnizone libido... a tak to da sie przezyc

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj też miałam...
Oprócz tego że miałam pecherzyk to jeszcze miałam owulacje :errr:
Progesteron już rośnie a transfer wykonują poniżej jeden a już mam 0.5
Endo 7.9mm
Wizyta w piątek :wściekła/y:
Mam nadzieję że już ostatecznie powiedzą mi co i jak :oo:
Powoli tracę cierpliwość :angry:
Kochana to może niech Ci przyspieszą transfer skoro już miałaś owulację?? Szkoda cyklu - na takim endo też się dziewczynom udawało a po progesteronie ponoć jeszcze podgoni. Progesteron jest ważny przed punkcją, a w dniu transferu powinien być już wysoki. Byle nie za długo bo wtedy endo przerasta i nie jest receptywne. Kurde ja bym na miejscu lekarza celowała na sb z tym transferem...

A nie robi w inne dni gdzies na nfz?
Pracuje w szpitalu ale nie może mi zagwarantować że będzie akurat w tym dniu... Pisała mi, że nie ma pojęcia jak wgl jest z terminami więc już nie dopytywałam bo i tak to jest cud, że mnie przyjęła bez kolejki i jeszcze odp mi na smsy... Ona ma strasznie napięte te grafiki, poza tym 3 dzieci, ponoć matkę w szpitalu i chorą nianię... Po prostu już mi było głupio, w końcu ona też człowiek, a zależy mi, żeby do niej chodzić, bo jest świetnym specjalistą i na wizyty też dużo czasu poświęca, tłumaczy wszystko dokładnie, nie zdziera kasy, więc nie chcę nadwyrężać jej cierpliwości. Trudno, jakoś to przetrawię

Pracuje w szpitalu ale nie może mi zagwarantować że będzie akurat w tym dniu... Pisała mi, że nie ma pojęcia jak wgl jest z terminami więc już nie dopytywałam bo i tak to jest cud, że mnie przyjęła bez kolejki i jeszcze odp mi na smsy... Ona ma strasznie napięte te grafiki, poza tym 3 dzieci, ponoć matkę w szpitalu i chorą nianię... Po prostu już mi było głupio, w końcu ona też człowiek, a zależy mi, żeby do niej chodzić, bo jest świetnym specjalistą i na wizyty też dużo czasu poświęca, tłumaczy wszystko dokładnie, nie zdziera kasy, więc nie chcę nadwyrężać jej cierpliwości. Trudno, jakoś to przetrawię
Kochana a jak Ty masz taką fają tą lekarkę to zapytaj czy nie przepisałaby Ci intralipidu

reklama
Do góry