Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, nie dolacze bo moje to pewnie stare suchary ale fajnie sie posmiac i pozytywnie naladowac, ciezko tu wszystko ogarnac bo duzo tu nas-i dobrze:-) memories02 - tak, w Invikcie w GD, bardzo sie zdenerwowalam jak przy drugiej werce 6dpt przy wyniku 2.9 powidziala mi lekarz ze marne szanse, ze 3-cia werka to razcej tylko formalnosc.. a wszedzie czytam ze zarodek do 6 dnia sie zagniezdza i dopiero po chyba dobie mozna wykryc hcg, wiec jak najbardziej jest mozliwe zeby jeszcze wtedy nie bylo wyniku.. no i u mnie 10 dpt bylo 58! niestety przy ciazy pozamacicznejJuz sama nie wiem czy jest sens czy nie ma tak wczesnych weryfikacji. Czy ty tez podchodzisz w Gdansku? Moja lekarz po tym jak sie okazalo ze to ciaza pozamaciczna stala sie dla mnie mega mila i przejeta moim przypadkiem.. Jak bylam na ostatniej konsultacji i ustaleniu terminu kolejnego podejscia doznalam pozytywmego szoku
I teraz dopiero poczulam sie jak pacjent w takich sytuacjach powinien..
milia - mi powiedzieli, że nie ma znaczenia jaka pora dnia, tylko żeby codziennie mniej więcej o tej samej porze. Gdy o Gonapeptylu mówiłam, że biorę wieczorkiem, to mówili, że nie ma problemu. A mi jest tak najwygodniej, bo już na spokojnie, największa szansa, że jestem w domciu, a nie gdzieś w terenie.
.Dwójeczka teraz będzie rosła jak na drożdżach!