annemarie
Fanka BB :)
Pieknie Gosia, idzie jak burza, wszystko wskazuje na trafiony zatopionyAch nie moglam sie powstrzymac i godzine temu pojechalam do labu
Beta 16dpt 3275 ❤❤ cudzie trwaj nieprzerwanie przez 8 miesiecy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pieknie Gosia, idzie jak burza, wszystko wskazuje na trafiony zatopionyAch nie moglam sie powstrzymac i godzine temu pojechalam do labu
8dpt, po pozytywnym sikancuA 1 betę kiedy robiłaś po transferze?
Dziewczyny ale zarodki sa w macicy, siuski w pecherzu moczowym, jak ma wyleciecWy piszecie, że boicie się wysiusiania zarodka a ja się zawsze zastanawiam, czy on nie wylatuje wtedy gdy lekarz wyciąga tę strzykawkę. Zawsze się coś poleje a ja mam traumę.
Jesssu Murawa ty to kobieto nie myślisz"Silne umysły rozmawiają o pomysłach i ideach, przeciętne o wydarzeniach, a słabe o innych ludziach”
[Sokrates]
PIĘKNE -więc nie mogłam się oprzeć ...bo dzisiaj jakiś nerwowy dzień przed tym wyjazdem a mój Małż przechodzi siebie-ja tak samo-chodzę podminowana a do okresu jeszcze 10 dni...
I jeszcze jak od Niego usłyszałam:"to morze w tych górach zajdziesz" to już w ogóle miałam ochotę Mu w japę strzelić![]()
No tak ale schiza, że się je wypchnie podczas siusiania. Zresztą mnie najbardziej stresuje, czy zarodki nie wypadną po tym jak się wyciąga tę strzykawkę do transferu.Dziewczyny ale zarodki sa w macicy, siuski w pecherzu moczowym, jak ma wyleciecnie ma takiej opcji
Ja też się dołączęChlopkers to musimy się kiedyś tam umówić razemChłopy się zajmą Bejbikami (mój też nie lubi takich atrakcji) a my będziemy szaleć
![]()
Dokladnie ludzie ktorzy maja dzieci bez peoblemu nie szanuja tego szczescia jakie ich spotkalo i czesto widza w dzieciach przeszkodze i tylko powody do stresu i ja sie spotkalam z opiniami, ze mamy szczescie, ze nie mamy takich stresow. Zero empatii wszystko na zasadzie widocznie tak mialo byc, ze nie masz dzieci. Jak sie z tym pogodzic?!No ja odkad jestem zaangazowana na naszym forum, odsunelam sie mentalnie od plodnych znajomych. Tzn umawiamy sie na spotkania itd, ale nie jestem tak blisko emocjonalnie ze znajomymi jak bylam kiedys. Nie potrafie sie przelamac. Wlasnie przez to ze nikt nie rozumie naszych problemow i na kazdym kroku odczuwam ze nasze problemy z plodnoscia sa marginalizowane i bagatelizowane. No bo przeciez o co mi chodzi? Nie mozemy miec dzieci i tyle
Gosienku superrAch nie moglam sie powstrzymac i godzine temu pojechalam do labu
Ja tak mialam 4 transfery albo 5-nie pamietam jyz jak bylo w Provicie.ale za kazdyn razem ktos z kliniki mnie instruowal co z pecherzemWłaśnie jak jest tyłozgięcie, to można na pustym pęcherzu? Ja mam tak i zaliczyłam wtopę, bo się odsiusiałam za bardzo przed transferem(jakoś nie po kolei nas wzięli i przesadziłam).
Tak, w guncentrum mialam 2 procedury, 4 transfery. Tylko u mnie doszła immunologiaCzyli udało Ci się w gyncentrum? Metoda IMSI? Udało Ci się za drugim razem w gyncentrum?