Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam KSI
Dzwonilam dzisiaj do kliniki z pytaniem o moje cwaniaczki, no i troche sie martwie, bo z 9 zostalo dzisiaj 6. Dowiedzialam sie tez, ze byly zapladniane metoda ICSI, wiec wnioskuje, ze z zolnierzykami to juz porazka jest. Jutro transfer i w tej sytuacji chyba poprosze o transfer 2 zarodkow. Zawsze to wieksza szansa.
Jak myslicie?
hej Wariatki ;-) Susełka-u mnie mimo że armia była rewelacujna też polowe zapłodili ICSI powiedzial ze jest duzo bardziej pewne zapłodnienie niż przy klasycznym... ja dzwoniłam dzisiaj do kliniki i te na ICSI wszystkie sa super a te po IVF tylko 2 sie dziela,wiec razem przeżylo 11 zarodeczków. w sobote mam zadzwonić i bede wiedzieć o której w poniedziałek trensferek:-)...brzuch nadal boli ale już da sie wytrzymać...byłam dzisiaj nad morzem to troszke odpoczełam i jodku powdychałam...mam nadzieje ,że maoje malutkie wariaty dobrze beda sie dzielic i beda silne bo w przeciwnym razie transfer w sobote...ale jesteśmy dobrej myśli ;-)
czesc wam z ranka....
dzisiaj pierwszy zastrzyk wykonany.troche mi sie rece trzesly ale poszlo.mam jeszcze pytanko a mianowicie ile musialyscie tej wody zuzyc do rozcieczenia proszku.?mi ta pielegniarka mowila ze wystarcza 2 lub 3 na 6 fiolek tak zeby bylo rzadkie.jak u was to szlo.?