motylek24
Fanka BB :)
Dobre, w sumie mnie też się podobało.Kochana moja. Mogę do Ciebie napisać jak mi będzie odwalało, plisssss
. Zjebiesz mnie wtedy konkretnie, co? Zgadzasz się
Mam od tego @nieagatka ale jej już nie można denerwować![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobre, w sumie mnie też się podobało.Kochana moja. Mogę do Ciebie napisać jak mi będzie odwalało, plisssss
. Zjebiesz mnie wtedy konkretnie, co? Zgadzasz się
Mam od tego @nieagatka ale jej już nie można denerwować![]()
Ciezki tematMoże on po prostu wierzy, że nigdy nie bedzue musiał takiej decyzji podejmować. I dobrze. Tez o tym nie mysl bo to nie czas na to. I odpuść temat bo bez sensu teraz...
Ja jadłam kotleciki siekane z piersi kurczaka, papryką, potem, kukurydzą i pietruszką, wpadasz?
Właśnie! Jak to napisałaś to pomyślałam że ja też tak do niedawna żyłam. Od cyklu do cyklu, i tak w kółko. A teraz jak mam dłuższą przerwę, (nie z własnego wyboru) to zaczęłam zauważać inne wartościowe rzeczy w moim życiuPo tym co napisałaś to chyba zaczynam kumać, dlaczego tak bardzo nie chciałam czekać i żal mi bylo każdego cyklu w którym coś by się nie działo. To właśnie chyba o to nie-życie chodziło... O to zawieszenie w próżni. Już wolałam stracić niż nie zrobić nic.
Powiem Wam, że tego na co dzień chyba nie widzimy, ale to co przeszłyśmy/przechodzimy i co wiele z nas będzie przechodzić to jest jakiś cholerny kosmos, to naprawdę nas kształtuje i powoduje że jesteśmy niesamowicie silnymi babkamiNie doceniamy tej siły często. A to ze czasem są slabsze dni, to normalne. Nikt nie jest cyborgiem
Oka, tylko musisz mnie dobrze karmić, bo uwielbiam żreć
Za marchewki to ja chyba podziękujęJa pic nie mogę ale chętnie się dowiem czym będziecie zagryzac [emoji3][emoji3]
Oj temat przyjaciolek w ciazy jest ciezki ;( ❤ ❤ ❤ jestem z Toba i ie ryczA tak w ogóle to przyjaciółka wysyła mi zdjęcia z porodówki ... siedzę i rycze❤
Wiesz ze Alusia tak wykarmiona i przepasiona ze Łukasz sie mnie czepia a ona zwyczajnie jest zartaOka, tylko musisz mnie dobrze karmić, bo uwielbiam żreć![]()
Az sie glodna zrobilamJa jadłam kotleciki siekane z piersi kurczaka, papryką, potem, kukurydzą i pietruszką, wpadasz?