annemarie
Fanka BB :)
Ja bym mogla w Hiszpanii mieszkac,uwielbiam ten klimat,widoki i ludziNo tak... Już wyłapałaś, że zamierzam podróżować...? Tutaj trzeba strasznie uważać, bo wszystko co się pisze od razu ma konsekwencje![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja bym mogla w Hiszpanii mieszkac,uwielbiam ten klimat,widoki i ludziNo tak... Już wyłapałaś, że zamierzam podróżować...? Tutaj trzeba strasznie uważać, bo wszystko co się pisze od razu ma konsekwencje![]()
U mnie w rodzinie 7 osób zaszepionych pfizerem i wszyscy mieli duże objawy po drugiej dawce, najgorsze mój brat , 2 dni z bardzo wysoką gorączką prawie nieprzytomny. Natomiast astra podobno daje objawy po 1 dawce, musze siostry zapytać bo była wczoraj szczepiona jako nauczycielka, czy cos jej dziś dolega.W ciąży bym się nie zaszczepiła. Po tej szczepionce bywa gorączka, w ciąży lepiej omijać tego typu sytuacje. Szczepiłam się szczepionką firmy pfizer, objawy średnie ból ręki, mięśni, głowy i ogólne rozbicie. Teraz mam drugą dawkę i spodziewam się większych objawów po szczepieniu.
No właśnie chciałam napisać, bo znam dziewczynę, właściwie to kobietę, bo była wtedy po 40 i ona sama bez problemu adoptowała komórkę jajowa, + dawca = słodki dzidziuś. Natomiast było to już kilka ładnych lat temu, dziecko chodzi już do szkoły, wiec może rzeczywiście coś się w przepisach zmieniło. Głupio pytać jak ona to zorganizowała w PLKoleżanka podeszła do in vitro przed zmianą przepisów w 2015 roku... Miała rozległą endometriozę i powiedzieli jej teraz albo wcale... Ma 2 zarodki zamrożone w Novum i nic nie może z nimi zrobić...
Ogólnie przy każdej procedurze musi być mąż lub partner. Nie ma mowy o samotnym macierzyństwie....
Ale jak masz takiego, który chla i pierze cię po pysku to wszystko jest ok, modelowa rodzina... Popieprzony kraj...
Ale moze Gosi jakies hiszpanskie " ciacho" znajdzieszPrzygarne A pewnie tylko z miejscem ciężko nawet balkon zaje.....
Będzie ciasno ale miło .
Ona na diecie bez cukru i mięsa to nie będziemy się bić o kotleta i magdelenke![]()
Kochana tez o tym marzylam i ...dostalam z nawiazkaNaprawde zycze Ci tych mdlosci i rzygow
❤
Ale czy samotna kobieta może adoptować sama bez chłopa?Tak jestem pewna. Na 1000%.
Ona ma zarodki ze swoich komórek z nasieniem dawcy. Nie ma możliwości podejść do transferu w Polsce. Może zabrać zarodki do innego kraju.
Klimat , ludzie.......Ja bym mogla w Hiszpanii mieszkac,uwielbiam ten klimat,widoki i ludzi![]()
Smacznego kochana, ja właśnie też już po kanapeczceJa do śniadania dopiero siadam a Ty już po?! [emoji6][emoji6]Mogłaś udawać że się wybudzić nie możesz to ciacho by się Tobą zajęło [emoji6][emoji6]odpoczywaj [emoji8]
Tak samo porabane jak tutaj,na szczescie w Danii mozna bez samcaAle czy samotna kobieta może adoptować sama bez chłopa?
Bo jak mają coś razem to co innego
Mam tu sąsiada ciacho 1 klasa . Ale zamiar dzieci woli koty ......Ale moze Gosi jakies hiszpanskie " ciacho" znajdziesz![]()
Lejesz ze mnie?Klimat , ludzie.......![]()