Serduszkowelove
Fanka BB :)
Wiesz co to musi przyjść samoPodziwiam za nastawienie naprawdę ja będę musiała się spiąć w sobie żeby tak się odprężyć
Ale mój mąż też pilnuje tabsów to jego wkład w nasze ivf. No i zastrzyki robił.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz co to musi przyjść samoPodziwiam za nastawienie naprawdę ja będę musiała się spiąć w sobie żeby tak się odprężyć
Ale mój mąż też pilnuje tabsów to jego wkład w nasze ivf. No i zastrzyki robił.
Ale to jest cykl sztuczny czy naturalny? Bo na sztucznym jedziesz z estrofemem dalej.Powiedzcie mi czy oni mi ten estrofem odstawią, czy ja będę musiała go brać? Jutro 11 dzień teoretycznego cyklu I Pani dr zobaczy jak endo urosło
Ja dalej niz do 8tc nie dotrwalam, ale wtedy bylam na sztucznym i do czasu az poronienie sie potwierdzilo bralam estrofem…Powiedzcie mi czy oni mi ten estrofem odstawią, czy ja będę musiała go brać? Jutro 11 dzień teoretycznego cyklu I Pani dr zobaczy jak endo urosło
Jezus Maria , wykończę się chybaAle to jest cykl sztuczny czy naturalny? Bo na sztucznym jedziesz z estrofemem dalej.
No ja Ci życzę żebyś się pięknie zaokrągliła w podwojnym wydaniu Ty i kropek!Jezus Maria , wykończę się chyba![]()
będziesz brać go cały czas, jeśli będzie negatywna bhcg to odstawiasz jak pozytywna kontynuujesz aż lekarz powie żeby zejscPowiedzcie mi czy oni mi ten estrofem odstawią, czy ja będę musiała go brać? Jutro 11 dzień teoretycznego cyklu I Pani dr zobaczy jak endo urosło
Ja wybrałam godziny 7-15-23ja też w rytmie 4-12-20 funkcjonowałam aż do 23tc chyba... co 8h mówili brać żeby było odpowiednie stężenie cały czas.
Bedziesz nadal bracPowiedzcie mi czy oni mi ten estrofem odstawią, czy ja będę musiała go brać? Jutro 11 dzień teoretycznego cyklu I Pani dr zobaczy jak endo urosło
ja w ogóle nie rozumiem budzików na tabletkę. Brałam jak wstawałam, raz o 4 raz o 8, raz o 15 raz o 16 zależy jak do pracy szlam. Jak widać nie jest to mus bo pierwszy transfer udany.Ja wybrałam godziny 7-15-23podziwiam za wstawanie w nocy. Ja wolalam posiedziec do 23 i wstac na 7.