• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja też mam termin grudniowy, nie chciałabyś dołączyć do grudniowych mam 2017? Link do: Grudniowe mamy 2017
Też tam jestem, sporo dziewczyn po ivf miało szczęście w marcu/początku kwietnia. Dziewczyny jeśli któraś ma termin na grudzień i nie mam jej na grudniówkach jest mile widziana.
No i są jeszcze ciężarówki po ivf Link do: ciężaróweczki po in vitro tam głównie poruszane są typowo ciążowe tematy, tu raczej wspieramy sie w walce o dzidzie. Oczywiscie super jakbyś i tu została i dzieliła sie doświadczeniem.

reklama
Wiem, ale pomyśl ile dziewczyn nie ma mrozaczkow....daj sobie czas na żal i do dzialania

wszystko się może zdarzyć, gdy głowa pełna marzeń, gdy bardzo czegoś chcesz...wszystko może zdarzyć się

JA NIE MIAŁAM I DLATEGO MUSIAŁAM DAW RAZY PODCHODZIC DO CALEGO PROGRAMU IN VITRO. ALE ZA DRUGIM RAZEM SIE UDAŁO, CHOCIAZ BYLO CIEZKO BO Z 5 ZOSTAŁO TYLKO DWA ZARODKI Z CZEGO JEDEN BYL BARDZO SŁABY I MROZENIA BY NIE PRZETRWAL. WSZYSCY MOWILI ZE RACZEJ NIE POWINNO BYC BLIZNIAKOW, A JEDNAK ZDARZAJ SIE CUDA ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry