Uni_Cat
Fanka BB :)
Jak długo się czeka na wyniki Pappa?
Ja miał pobieraną krew w poniedziałek, a wyniki dostałam na maila w czwartek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak długo się czeka na wyniki Pappa?
Mi gin powiedział, że najbardziej miarodajny wynik daje w 10tc. Dlatego zrobiłam płatne a w dniu USG prenatalnego zrobią mi drugi raz.Ja czekałam ok 10dni najlepsze i najbardziej miarodajne jest robienie testu Pappa w dniu Usg prenatalnego.Tak też uczyniłam
![]()
AA ok, czyli nie ma regułyJa miał pobieraną krew w poniedziałek, a wyniki dostałam na maila w czwartek![]()
To chyba zależy od laboratoriumMi gin powiedział, że najbardziej miarodajny wynik daje w 10tc. Dlatego zrobiłam płatne a w dniu USG prenatalnego zrobią mi drugi raz.
Dzięki za info dot. Czasu oczekiwania. Nie wiedziałam, że to tyle trwa![]()
W którym tc jesteś? Gratulacje, chciałabym babeczkę drugą ale na 99procent czuje synaI jak tam u Ciebie dalej synuś? U mnie dziś potwierdzono dziewczynkę
![]()
Jestem w 16tyg chociaż Usg mówi że 17W którym tc jesteś? Gratulacje, chciałabym babeczkę drugą ale na 99procent czuje synaoby zdrowe było
![]()
Ja też wyczuwam testosteronik. Do tego dziś gin wygmerala coś między nóżkami dzidzi i stwierdziła że to kandydat na chlopakaJestem w 16tyg chociaż Usg mówi że 17początkowo miał być chłopiec, ale już na prenatalnych okazał się babką ❤ Dziś się potwierdziło
ciesze się ogromnie ale też bojee bo mam w domu 13letniego kawalera. I kompletnie nie umiem obsługiwać dziewczynki
.. Będzie zdrowiutkie
Ps.Ja tez byłam pewna że czuję chłopa;D
Na ten moment syn ale jeszcze nie byłam na kolejnej wizycie żeby móc potwierdzić na 100%I jak tam u Ciebie dalej synuś? U mnie dziś potwierdzono dziewczynkę
![]()
O proszę superJa też wyczuwam testosteronik. Do tego dziś gin wygmerala coś między nóżkami dzidzi i stwierdziła że to kandydat na chlopaka. No ale to dopiero 11 tydzień się zaczął więc nadal mogę przyjmować zakłady
![]()