Witam i ja, e.salamandra mój M też jak mnie doprowadzi do łez to prawie nigdy nie przychodzi pocieszyć. Czeka aż mi przejdzie, a ja wtedy ryczę jeszcze bardziej. Może po prostu wczoraj miał zły dzień i odbił sobie na Tobie. Ale i tak nakop mu :-)
aniam, tam, gdzie ja rodziłam po cesarce leżało się 12 godzin, więc 8 to i tak o 1/3 mniej ;-)
elvie zakładanie welflonu to mniej więcej jak wbicie igły do pobrania krwi. A czemu piszesz, że przy cesarce byłabyś nieświadoma? Jeśli nie byłabyś w pełnej narkozie, tylko ZZO albo podpajęczynówkowe to wszystko sobie słuchasz, leżysz z parawanikiem na piersiach żeby nie widzieć za dużo i nawet na chwilkę pewnie by Ci maleństwo podali do ucałowania i obejrzenia.
paulka współczuję
Ba trzymaj się dzielnie!
aniam, tam, gdzie ja rodziłam po cesarce leżało się 12 godzin, więc 8 to i tak o 1/3 mniej ;-)
elvie zakładanie welflonu to mniej więcej jak wbicie igły do pobrania krwi. A czemu piszesz, że przy cesarce byłabyś nieświadoma? Jeśli nie byłabyś w pełnej narkozie, tylko ZZO albo podpajęczynówkowe to wszystko sobie słuchasz, leżysz z parawanikiem na piersiach żeby nie widzieć za dużo i nawet na chwilkę pewnie by Ci maleństwo podali do ucałowania i obejrzenia.
paulka współczuję
Ba trzymaj się dzielnie!

znów noc udana 
1kg w 3 dni??
Trochę mnie to zaniepokoiło czy wody nie gromadzę za szybko, albo co? bo zauważyłam ze 2 dni temu, że obrączka i pierścionek w nocy i rano się ciasna zrobiła i już ich nie noszę..Nóg nie mam opuchniętych wcale, tylko te palce u rąk..i jeszcze przy zaciskaniu w pięść czuję taki jakby lekki ból w stawach czy coś(?)
- dla mnie wenflon przy tym to pikuś.
). A wczoraj byliśmy u znajomych, gdzie Kuba wyszalał się za wszystkie czasy