reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Dziękuję :*
Mamy jeszcze troszkę strachu, bo Malutki jest mniejszy i musi przybierać na wadze. Ma ładny odruch ssania ale przez to, że jeszcze miesiąc powinien być w brzuszku śpi dużo i trzeba Malutkiego bardzo długo budzić przy butelce, bo nie chce dużo jeść. Dokarmiam Go swoim mlekiem sciągniętym z laktatora, bo przy cycu zasypia i choć chwyta to nie ciągnie mleka ale będziemy nad tym pracować i na pewno uda się :-)
Trafiłam na wspaniały personel medyczny, cesarkę miałam w trybie expresowym. W szpitalu Dzieciątka są przy Mamach i położne uczą jak się takim maleństwem opiekować, to niesamowicie cenne lekcje.

Wiem, że jest lista ze zdjęciami urodzonych Dzieciątek :-) ale nie wiem jak i komu przesłać.
Pozdrawienia :*

pisz do Wronki, ona zajmuje sie lista rozpakowanych :-)

Witajcie dziewczynki:-).
AsiaBB jak ja uwielbiam czytać z samego rana takie nowinki. Fajnie że już masz małego przy sobie, na pewno szybko urośnie i przybierze ładnie na wadze:-). Bardzo się cieszę że w szpitalu miałaś tak dobrą opiekę:tak:.
Ella kciuki zaciśnięte i czekam na wieści:tak:.

A ja od wczoraj w świetnym chumorze bo okazało się że dostaliśmy w końcu mieszkanko:tak::tak::-):-):-D. Do tej pory wynajmowaliśmy. No i czeka nas przeprowadzka ale tak za jakieś 2 może 3 miesiące bo najpierw remącik:-). Strasznie się cieszymy:-D. Ale wyczuli moment tu maluszek może się za chwilke na świecie pokazać i taka niespodzianka. Damy radę, najważniejsze że już będziemy naprawde na swoim. Już planujemy jaki pokoik dzieciaczkom zrobimy, bo tutaj to wiadomo taka prowizorka żeby tylko jakoś było:-D.
Pozdrawiam i narazie uciekam. Hejka.

Ella kciuki zaciśnięte na całego i czekamy na wieści

AsiaBB toś nam niespodziankę zrobiła. Dobrze że maluszek jest zdrowy i może być z wami. Nie bój się szybko nadrobi wagę i reszte :-)

laski gdyby te bóle jak na @ za każdym razem oznaczały zbliżający się poród to ja, kwiatek i Dagsila pewnie już byśmy urodziły... a tu cholera nic... ale uważać trzeba...

A tak w ogóle to witam was dzisiaj
Matko u mnie coraz gorzej... boli, kłuje jak ch***ra miejsca do spania nie da sie znaleźć i nic... z moim A. śmiejemy się że jak urodze w tym tykodniu to pewnie będzie to między środą w nocy a czwartkiem w nocy kiedy on jest na targach w warszawie...

[laski gdyby te bóle jak na @ za każdym razem oznaczały zbliżający się poród to ja, kwiatek i Dagsila pewnie już byśmy urodziły... a tu cholera nic... ale uważać trzeba...

... [/COLOR]

ja to juz bym miala mala armie urodzona, jakby tak bylo z tymi @ bolami :-)

trzeba obserwowac siebie i nie dac sie zwariowac, a bedzie dobrze. ja dzisiaj w nocy kucalam, wisialam na lozeczkiem, kapalam sie, bralam prysznic - a bol taki, ze zeby wykrecalo - no ale 2 nospy, troche oczekiwanie az zadziala i po sprawie, wiec sie szykuje dopiero. ale strach sie bac co bedzie w godzinie 0 ;-)

Cześć Dziewczynki!
Witam się już z Wami pisząc, gdy Malutki śpi w pokoju obok :-D :-D :-D
Nie miałam do nikogo z Was namiarów więc nie było jak napisać. 18-go marca urodził się nasz Synuś :-)
Był to koniec 34 tygodnia, Malutki jest wcześniaczkiem ale jest zdrowy. Teraz już tylko do przodu.
Pozdrawiam Brzusie i Dzieciątka.

Gratulacje !!!!

Witam w słoneczny dzionek
Jetem dzisiaj od rana na nogach, bo Igora do przedszkola odstawiałam. Teraz wpadłam na kawkę do mamusi. A że ona do sklepu wyskoczyła to ja na neta. A tutaj takie wieści..

Cześć Dziewczynki!
Nie miałam do nikogo z Was namiarów więc nie było jak napisać. 18-go marca urodził się nasz Synuś :-)
Był to koniec 34 tygodnia, Malutki jest wcześniaczkiem ale jest zdrowy. Teraz już tylko do przodu.

Super, ale nas zaskoczyłaś. Mały szybko nadgoni wagowo.

Witajcie dziewczynki:-).
AsiaBB jak ja uwielbiam czytać z samego rana takie nowinki. Fajnie że już masz małego przy sobie, na pewno szybko urośnie i przybierze ładnie na wadze:-). Bardzo się cieszę że w szpitalu miałaś tak dobrą opiekę:tak:.
Ella kciuki zaciśnięte i czekam na wieści:tak:.

A ja od wczoraj w świetnym chumorze bo okazało się że dostaliśmy w końcu mieszkanko:tak::tak::-):-):-D. Do tej pory wynajmowaliśmy. No i czeka nas przeprowadzka ale tak za jakieś 2 może 3 miesiące bo najpierw remącik:-). Strasznie się cieszymy:-D. Ale wyczuli moment tu maluszek może się za chwilke na świecie pokazać i taka niespodzianka. Damy radę, najważniejsze że już będziemy naprawde na swoim. Już planujemy jaki pokoik dzieciaczkom zrobimy, bo tutaj to wiadomo taka prowizorka żeby tylko jakoś było:-D.
Pozdrawiam i narazie uciekam. Hejka.

Gratulacje. Nie ma to jak na swoim.

Mama wróciła, więc znikam.

reklama
Cześć Dziewczynki!
Ha znalazłam ;-) Nie wiedziałam skąd to info o porodzie, ale widocznie jakaś strona mi umknęła.
Fantastycznie zaczyna się dzień takimi nowinkami
Asiu jak znajdziesz czas to chętnie poczytamy o przebiegu Twojego porodu. Napisz nam jaka waga i wzrost bośmy ciekawe :-) no i jakie imię macie dla syneczka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry