reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam się leniwie :)))

Właśnie pałaszuję słodką bułeczkę kokosową i popijam kakao, mniam mniam. Tylko się trochę zasłodziłam. Wogóle to ratujcie, ostatnio wciągam wszystko jak odkurzacz! Np wczoraj po wyjściu z piekarni zjadłam po drodze do auta całą pizzerkę, w domku słodką bułeczkę dla siebie po czym zaczęłam podjadać drugą kupioną dla T., niczym Dagsila milkową czekoladę:-D Tylko szkoda,że nie mogłam jej tak zapakować aby wyglądała na całą.. Dla męża zostały okruszki:-( Chyba powinnam dostać zakaz wstępu do wszystkich cukierni i piekarni na mieście...

Kwiatuszku do dzieła, namów Hanutka i razem Tymusia do przyjścia na świat zachęcajcie. Pogoda jest idealna do powitania nowego członka rodziny.

Paulka co z wami???

Waniliowa maszeruj do lekarza, 3mamy kciuki aby to nie było nic groźnego :)))

Ba jaka twoja niunia już duzia!!!

reklama
Paulka nadal w szpitalu, bo skurcze nie odpuszczaja- nadal na 90 a nawet na 100. raz regularne raz nie ale rozwarcia brak. Zosia cwiczy cierpliwosc mamy poki co. Paula pozdrawia wszystkie bb baby:-) i trzyma za nas kciuki zeby cos sie ruszyło.
no i mowi, ze Margolka i Tymus to uparciuchy - i wcale sie nie myli ;-)

annaoj kce
Mam jeszcze pytanko- czy któraś wie co się dzieje u Agi002??? Jakoś w marcu miała powrócić na forum, a marzec się kończy. Ma któraś z nią kontakt???
kurcze tez o niej myslalam ostatnio
moze jeszcze nei ma tam neta?

Paulka nadal w szpitalu, bo skurcze nie odpuszczaja- nadal na 90 a nawet na 100. raz regularne raz nie ale rozwarcia brak. Zosia cwiczy cierpliwosc mamy poki co. Paula pozdrawia wszystkie bb baby:-) i trzyma za nas kciuki zeby cos sie ruszyło.
no i mowi, ze Margolka i Tymus to uparciuchy - i wcale sie nie myli ;-)

kurcze jak to jest ze jedne dzieciaczki sie pchają za wczesnie a drugie nawet po czasie nei chca wyleźć...

Witam się leniwie :)))

Właśnie pałaszuję słodką bułeczkę kokosową i popijam kakao, mniam mniam. Tylko się trochę zasłodziłam. Wogóle to ratujcie, ostatnio wciągam wszystko jak odkurzacz! Np wczoraj po wyjściu z piekarni zjadłam po drodze do auta całą pizzerkę, w domku słodką bułeczkę dla siebie po czym zaczęłam podjadać drugą kupioną dla T., niczym Dagsila milkową czekoladę:-D Tylko szkoda,że nie mogłam jej tak zapakować aby wyglądała na całą.. Dla męża zostały okruszki:-( Chyba powinnam dostać zakaz wstępu do wszystkich cukierni i piekarni na mieście...

!!!

hehehehehehehehe sława mojego obzarstwa wszystko przerosła :-D

zawsze wszystkie rarytasy kupuje razy dwa - mogłoby sie wydawac, ze jedno dla K., a prawda jest w 99% taka, ze wszystko na druga nózke:-D

tez bym chciala buleczke kokosowa :-)

Witam sie dzis bardzo wczesnie.Wstalam juz o 9 tej.Musze to gdzies zapisac bo rzadko mi sie to zdarza.
Zjadlam sniadanko nastawilam obiadek i za niedlugo do lekarza po zwolnienie.Juz mi sie nie chce do niego chodzic.
Wymyslili jakies glupstwo tutaj ze co tydzien trzeba biegac.
Milego dnia.....i owocnego w jakiegos dzidziulka.

Witam się w sloneczny poranek!
Pogoda jest cudowna, drzwi otwarte na osciez a niech sie wietrzy:)(mieszkam w domku...)
Noc przespana bez ani jednej pobudki i gdyby nie to ze cala rozdygotana po lekach bylo by wspaniale.
Dziewczyny dotrwalam 2w1 do 36 tygodnia!!!! Jestem juz spokojna :))))
Dzis ide do gin zobaczymy czy bede mogla juz odtsawic leki-oby :)
A tak poza tym jedziemy jeszcze dzis do usc aby moj M przynzal sie ze on jest tatusiem :-D:-D:-D:-D:-D Tak to jest jak sie nie ma slubu hehe...
Ale puki co uciekam lezec Dziewczynki
Milego dzionka i pelno sloneczka ;-)

reklama
hej dziewczynki
muszę wam powiedzieć że od wtorku jestem na zwolnieniu i nie mogę sobie miejsca znaleźć nudzi mi się piekielnie jeju co w tym domu robić ... nic mi się nie chce

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry